Menu
 

Baldonē norisināsies "BTA Pump Track" čempionāta fināls un UCI pasaules čempionāta kvalifikācija

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

16.septembrī Baldones “Velosolutions” asfalta velotrasē norisināsies šī gada “BTA Pump Track” Latvijas čempionāta fināls. Šīs dzīves stila sacensības pulcē aktīvā dzīvesveida piekritējus ar dažādiem braucamrīkiem – velo, skrituļslidām, skrituļdēļiem, kā arī skrejriteņiem, informēja rīkotāji.

Paredzams, ka “BTA Pump Track” Latvijas čempionātā piedalīsies aptuveni 150 aizrautīgi braucēji gan sieviešu, gan vīriešu grupās. Jaunākie dalībnieki būs pirmsskolas vecuma braucēji, bet pieredzējušākie – vecāki par 50 gadiem. Sacensībās piedalīsies arī profesionāli sportisti. Dalībnieki sacentīsies par labāko trases laiku sacensībās un Latvijas čempiona titulu.  

Dienas otrā pusē norisināsies arī “Velosolutions” UCI pasaules čempionāta atlases posms – tajā varēs piedalīties BMX un MTB riteņbraucēji vecumā no 17 gadiem ar UCI licencēm. Pirmās vietas ieguvējs un ieguvēja dosies apmaksātā braucienā uz pasaules čempionāta finālu 18. novembrī Argentīnā.

Sacensības pulcēs ap 40 profesionālus BMX un MTB riteņbraucējus. Kaut bezmaksas braucienu saņems tikai pirmo vietu ieguvēji, pasaules čempionāta finālam kvalificēsies pirmo četru vietu ieguvēji vīriem un dāmām.

Sacensības rīko trases veidotāji un radītāji “Velosolutions Baltics” sadarbībā ar apdrošināšanas akciju sabiedrību “BTA Baltic Insurance Company”, nodrošinot iespēju ikvienam piedalīties šajā čempionātā bezmaksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.