Logo
Drukāt šo lapu

Siliņa: Nākamā gada budžeta prioritātes paliks nemainīgas, bet būs diskusijas par finansējuma apmēriem

Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Nākamā gada budžeta prioritātes paliks nemainīgas, bet būs diskusijas par piešķiramā finansējuma apmēriem, komentējot jaunās valdības šonedēļ uzsākto darbu pie nākamā gada budžeta, medijiem otrdien sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Viņa norādīja, ka diskusijas ar ministrijām par nākamā gada budžetu plānots turpināt ceturtdien, 21.septembrī. "Mēs izrunāsim ar jaunajiem ministriem, kā viņi redz, kas ir tās aktuālākās lietas. Mums ir vienošanās par lielajām, starpnozaru prioritātēm - tās paliks nemainīgas, bet būs noteikti diskusija par to, kāds ir konkrētais budžeta apmērs," sacīja Siliņa.

Jau ziņots, ka, valdība lēmumu par budžeta projekta apstiprināšanu un virzīšanu skatīšanai Saeimā varētu pieņemt tuvāk novembrim, aģentūrai LETA pieļāva finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV). Reizē finanšu ministrs uzsvēra, ka nemainās plāns budžetu pieņemt tā, lai tas varētu stāties spēkā 2024.gada 1.janvārī. Kā nākamā gada valsts budžeta prioritātes nosauktas iekšējā un ārējā drošība, kā arī veselības un izglītības joma.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024