Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 22 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 172 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir trīs gājēji, pieci velosipēdisti un pieci elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Sestdien plkst.6.14 Rīgas ostas teritorijā, vadot traktoru, transportlīdzekļa vadītājs nobrauca no piestātnes un iegāzās upē Daugava. Transportlīdzekļa vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Ir uzsākts kriminālprocess un policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 11 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 10 tiks saukti pie kriminālatbildības. Četriem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet sešos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 84 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas trīs zādzības no mājokļa un divas laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.