Menu
 

Ķekavas florbolisti savās mājās pārliecinoši pieveic "Valmieru"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Otro uzvaru šīs sezonas četrās spēlēs izcīnījuši “Ķekavas/RB&B” komandas florbolisti, kuri piektdien vakarā Latvijas virslīgas mačā savā laukumā pārliecinoši pieveica pašreizējos valsts vicečempionus florbola kluba “Valmiera” spēlētājus.

Vienīgos vārtus ķekavieši zaudēja septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām, bet paši pirms tam bumbiņu pretinieku vārtos bija iemetuši sešas reizes – pirmajā trešdaļā trīs, otrajā divas un trešajā vienu reizi – 6:1. Pa trim rezultativitātes punktiem savāca Markuss Januševskis (2+1) un Toms Ķeirāns (1+2).

Ar pieciem punktiem četrās spēlēs “Ķekava/RB&B” turnīra tabulā ieņem sesto vietu. Līderi ar trim uzvarām trijos mačos un deviņiem punktiem ir FS “Masters”/Ulbroka, bez zaudējumiem šosezon cīnās vēl arī Ādažu klubs “SĀC” un Kocēnu “Rubene”, kas vinnējuši pirmās divas spēles.

Latvijas pirmās līgas turnīrā otro zaudējumu trijās spēlēs piedzīvojuši FK “Saulkalne” florbolisti, kuri savās mājās Salaspilī piekāpās FBK “Valmiera”/VVS komandai. Līdzīgā cīņā, kurā četras reizes rezultāts bija neizšķirts, laukuma saimnieki izšķirošos vārtus ielaida 74 sekundes pirms pamatlaika beigām – 5:6. Divus vārtus “Saulkalne” labā guva Aldis Haralds Ābrams.

Savukārt Latvijas otrajā līgā divu Pierīgas klubu duelī SK “Coyote”/”Tobio” florbolisti Inčukalnā ar 8:4 pārspēja florbola klubu “Salibandīti” no Ropažu novada.  Pirmajā trešdaļā uz 13 sekundēm pabijuši zaudētājos (1:2) “koijoti” atbildēja ar trim vārtiem pēc kārtas un vadības grožus vairs neatdeva.

Mājinieku rindās uzbrukumā lielākie nopelni Gustavam Liekniņam (4+0) un Jānim Levanovičam (2+3), viesu sastāvā ar “hettriku” izcēlās Valters Nodievs. Abām komandām nu ir pa vienai uzvarai un vienam zaudējumam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.