Menu
 

Ķekavas "Miesnieki" Baltijas regbija līgas turnīru noslēdz ar uzvaru un piekto vietu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jeļizaveta Iļjina, RK “Miesnieki” Foto - Jeļizaveta Iļjina, RK “Miesnieki”

Ķekavas regbija klubs “Miesnieki” Baltijas “Top” līgas sezonu noslēdzis piektajā vietā. Sestdien Kauņā spēlē par piekto vietu “Miesnieki” aizraujošā cīņā pārspēja vietējo vienību “Ažuolas”.

Ķekaviešiem īpaši principiālu sezonas pēdējo spēli padarīja fakts, ka pamatturnīrā Kauņā viņi bija piedzīvojuši pamatīgu sagrāvi 12:68 un alka revanša.

Pirmajā puslaikā vējainajos apstākļos pretinieki divreiz apmainījās piezemējumiem. Juris Iesalnieks otrajā gadījumā netrāpīja realizācijas sitienu, toties brīdi vēlāk bija precīzs soda sitienā un izvirzīja “Miesniekus” vadībā 15:14.

Pirmajās desmit minūtēs pēc pārtraukuma “ozoli” ne tikai atguva vadību, bet arī panāca lielāko pārsvaru spēlē (15:28). Taču puslaika vidū pieci minūšu laikā Emīls Balodis un Andris Andersons ar piezemējumiem samazināja starpību  līdz minimumam (27:28), apmēram piecas minūtes pirms beigām bumbu ieskaites laukumā otro reizi mačā ienesa Elmārs Šefanovskis (32:28), bet Juris Iesalnieks nopelnīja vēl piecus punktus ar realizācijas sitienu un soda sitienu – 37:28.

Piektā vieta “Miesniekiem” ir par divām pozīcijām augstāka nekā Baltijas līgā pirms gada un par vienu pozīciju augstāka nekā šāgada pamatturnīrā ieņemtā sestā vieta.

14.oktobrī spēli par trešo vietu pret Viļņas "Geležinis vilkas" komandu aizvadīs Garkalnes "Livonia" regbisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.