Logo
Drukāt šo lapu

Ulbrokas florbolisti sakauj "SĀC" komandu un atgriežas līderos

Foto - FS "Masters"/Ulbroka Foto - FS "Masters"/Ulbroka

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda otrdien vakarā savās mājās izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru pār Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubu “SĀC” un atgriezās Latvijas virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā.

Abi otrdienas sāncenši pēc uzvarām sezonas pirmajās trijās spēlēs bija piedzīvojuši zaudējumus iepriekšējā kārtā. Šoreiz laukuma saimnieki izrādījās galvas tiesu pārāki pār konkurentiem. Uz mājinieku vārtu guvumu viesi atbildēja dažas minūtes vēlāk (1:1), bet turpinājumā bumbiņas lidoja tikai “SĀC” vārtos. Pirmajā trešdaļā vēl četras reizes, otrajā – septiņas un trešajā – trīs. Summā 15:1.

Rezultatīvākais “Masters” rindās ar pieciem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli bija Kevins Šmits. Pa trim punktiem Tomam Bitmanim (2+1), Ralfam Edvardam Grīnvaldam (1+2), Kristeram Babrim (1+2) un Emīlam Jančevskim (0+3), divi vārti arī Kristapa Reidzāna kontā.

Virslīgas turnīra tabulā pa četrām uzvarām piecās spēlēs un 12 punktiem ir FS “Masters”/Ulbrokai un”Lielvārdei/FatPipe”, taču ulbrokiešiem pēc otrdienas sagrāves ir krietni labāka gūto un zaudēto vārtu starpība. FBK “SĀC” noslīdējis uz sesto pozīciju (8 p.), bet devītajā vietā ir “Ķekava/RB&B” komanda (5 p.).

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024