Menu
 

Foto: Zelta rudens izgreznojis Jūrmalu

  • Autors:  Jūrmalas valstspilsētas administrācija
Foto - Artis Veigurs Foto - Artis Veigurs

Jūrmalā šobrīd baudāma īpaša noskaņa – rudens iekrāsojis koku lapas dzeltenos, oranžos un sarkanos toņos, aicinot doties dabā, lai baudītu krāšņos skatus. Vēl līdz 29. oktobrim apmeklētājiem pieejams Ķemeru ūdenstornis no kura paveras īpaši gleznaina un koša ainava.

Jūrmalas zelta rudens burvība slēpjas bagātīgajās un daudzveidīgajās ainavās. Zaļie priežu meži, līkumainās upes un pilsētas burvīgā arhitektūra nevainojami saplūst ar rudens lapu krāšņajām nokrāsām. No burvīgajām ieliņām līdz mierīgajām pludmalēm – katrs Jūrmalas stūrītis vilina notvert kādu izcilu kadru.

Neaizmirstamus rudens mirkļus var tvert uzkāpjot Ķemeru ūdenstornī, kas ir viens no  iecienītākajiem tūrisma objektiem Jūrmalā. Apmeklētājiem Ķemeru ūdenstornis bez maksas vēl pieejams līdz 29.oktobrim no plkst. 10.00 līdz 18.00. Ūdenstornī ir apskatāmas vēsturiskās ekspozīcijas par Ķemeru apkaimi un izcilām personībām, kā arī pieejami divi skatu laukumi – 12 un 42 metru augstumā.

Augstāko skatu laukumu var apmeklēt, tikai iepriekš rezervējot, rezervāciju var veikt “visitjurmala.lv” vai pa tālruni 67147900 (Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.