Menu
 

Svētdiena, 15 Decembris 2019

Aptauja Ķekavā. Kā jūs rotājat eglīti?

Mainās ne tikai tērpu mode un izmantotie materiāli, arī Ziemassvētku egles rotājumu tendences ar gadiem kļūst citādākas. Vēsturiski pirmais eglītes rotājums bijis ābols un dažādi dabas materiāli – salmi un čiekuri –, bet, industrijai attīstoties, cilvēki egļu rotājumus sāka darināt no kartona, vates, stikla un citiem materiāliem.

Lasīt vairāk...

Septiņi padomi, kā iesaiņot svētku dāvanas zaļi

Ik gadu Ziemassvētku un Jaungada svētku dunā tiek patērētas vairākas tonnas iesaiņojamā materiāla. Bieži vien šis dāvanu iesaiņojums kalpo vien dažas minūtes vai stundas, pēc kā kļūst par atkritumiem. Lielākā daļa iesaiņojamo materiālu ir gatavoti no plastmasas vai kompozītmateriāliem, kas dabā nesadalās un nav piemēroti atkārtotai pārstrādei.

Lasīt vairāk...

Šiciem sestā vieta Sprinta kausā Vistlerā

  • Publicēts Sports

Diezgan pieticīgus rezultātus sasnieguši Latvijas kamaniņu braucēji Pasaules kausa izcīņas trešā posma otrajā dienā Vistleras trasē Kanādā. Augstāko vietu – sesto – ieguva siguldieši Andris un Juris Šici Sprinta kausa sacensībās divnieku ekipāžām.

Lasīt vairāk...

Lai novērstu aptieku reģionālos monopolus, VM rosinās aptiekas apvienoties vai "mainīties vietām"

Lai mazinātu aptieku tīklu nesabalansētā teritoriālā sadalījuma sekas un konkurences rezultātā stimulētu medikamentu cenu mazināšanos, Veselības ministrija iecerējusi izstrādāt regulējumu, kas liktu konkrētā reģionā monopolu izveidojušiem aptieku tīkliem vai nu apvienoties vai "mainīties vietām" ar citām aptiekām, aģentūrai LETA pastāstīja veselības ministre Ilze Viņķele (AP).

Lasīt vairāk...

Ulbrokas florbolistiem ar pieciem vārtiem uzvarai pietiek, ķekaviešiem pietrūkst

  • Publicēts Sports

Latvijas florbola virslīgas čempionāta nedēļas nogales spēlēs savās mājās uzvaru izcīnīja līderi “LH.LV”/”Oxdog Ulbroka” florbolisti, bet zaudējumu piedzīvoja “Ķekavas” komanda. Dažādām sekmēm kārtējās cīņas aizvadījušas arī Pierīgas komandas no Ādažiem, Saulkalnes, Ķekavas, Inčukalna, Babītes, Carnikavas, Ikšķiles un Baložiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.