Menu
 

Ceturtdiena, 11 Novembris 2021

Siguldas Sporta centrs no 15.novembra atsāks darbību epidemioloģiski drošā vidē

  • Publicēts Sports

Siguldas Sporta centrs informē, ka no 15. novembra atsāks savu darbību epidemioloģiski drošā vidē. Apmeklētājiem “zaļajā režīmā” būs pieejams peldbaseins, Spēka zāle un grupu nodarbības ierastajos darba laikos, kā tas bija pirms mājsēdes ieviešanas. Latvijas valsts svētku dienā, 18. novembrī, un 19. novembrī Siguldas Sporta centrs būs atvērts tāpat kā brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00, liecina informācija Siguldas novada pašvaldības vietnē.

Lasīt vairāk...

Cukura diabēts Covid-19 laikā: kam pievērst uzmanību

Cukura diabēts kļūst arvien aktuālāks, ko veicina arī Covid-19 pandēmijas izraisītie apstākļi. Tipiskais cukura diabēta pacients kļūst arvien jaunāks, un diemžēl no diabēta nav pasargāti arī bērni. Kā mazināt diabēta saslimšanas risku un kam savlaicīgi pievērst uzmanību savā ikdienā? Kā Covid-19 laiks ietekmē cukura diabēta slimniekus?

Lasīt vairāk...

Piekļuvi azartspēlēm brīvprātīgi sev lieguši vairāk nekā 16 200 Latvijas iedzīvotāju

Šobrīd vairāk nekā 16 200 Latvijas iedzīvotāju ir brīvprātīgi lieguši sev piekļuvi azartspēlēm un interaktīvajām izlozēm, reģistrējoties Pašatteikušos personu reģistrā. Divu gadu laikā kopš tā darbības sākuma reģistrā iekļautas 22 872 personas, no tām 6642 lieguma termiņš pašlaik ir beidzies. Kā informēja Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā, 96% reģistrā iekļauto personu ir vīrieši, 61% no tiem – vecuma grupā no 20 līdz 36 gadiem.

Lasīt vairāk...

Senioriem pieejamā sociālā palīdzība un pabalsti. Ropažu novads

Lai seniori vieglāk varētu orientēties sociālās palīdzības apjomā un pieejamajos veidos, “Rīgas Apriņķa Avīze” turpina publicēt informāciju no Pierīgas novadu pašvaldībām par tiem pakalpojumiem un materiālajiem pabalstiem, uz kuriem seniori var pretendēt dažādās dzīves situācijās. Šoreiz informācija par Ropažu novadā pieejamo sociālo palīdzību un atbalsta veidiem.

Lasīt vairāk...

Latvijas Dabas fonda tiešraidēm no putnu ligzdām šogad – vairāk nekā 5 miljoni skatījumu

Latvijas Dabas fonda (LDF) tiešraidēm no deviņām putnu ligzdām 2021. gadā kopā bija vairāk nekā 5 miljoni skatījumu, kas ir par aptuveni piekto daļu vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Vispopulārākās tiešraides statuss joprojām pieder jūras ērgļu ligzdai Durbē. Kā atzīst LDF, šopavasar Mildas un Raimja ligzdā bija vērojama dabas norišu paraugstunda – no trīs olām izšķīlās divi mazuļi, taču neviens neizdzīvoja, jo tēviņš Raimis, visticamāk, gāja bojā un jūras ērgļu mātīte Milda, lai arī ar cita tēviņa palīdzību, nespēja viena nosargāt un izbarot mazuļus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.