Menu
 

Svētdiena, 21 Novembris 2021

Foto: Moraveckis: Minskas režīms migrantus no Polijas robežas transportējis uz sadales centru nosūtīšanai uz Baltijas valstu robežām

Baltkrievijas diktatora Aleksandra Lukašenko režīms svētdien ir transportējis nelegālos migrantus no Polijas robežas uz sadales centru, lai tālāk tos nosūtītu uz Baltijas valstu robežām, preses konferencē pēc tikšanās ar Latvijas Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) svētdien Rīgā žurnālistiem paziņoja Polijas premjers Tadeušs Moraveckis.

Lasīt vairāk...

Kā padarīt telpu mājīgāku, neizdodot daudz naudas?

Aptuveni piektā daļa Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka to mājās pietrūkst mājīguma. “IKEA” aptaujas rezultāti liecina – vairāk nekā puse respondentu (64 %) uzskata, ka svarīgākais, lai justos labi, ir vēlmēm un vajadzībām atbilstošs interjers, savukārt vairāk nekā trešā daļa (38 %) domā, ka mājīgumu rada ģimenes un draugu klātbūtne.

Lasīt vairāk...

Seši ieteikumi sausās acs sindroma profilaksei

Acu labsajūtu nelabvēlīgi ietekmē ilgstošā redzes piepūle, ar ko šobrīd ikdienu saskaras iedzīvotāji, īpaši daudz laika pavadot pie lielākiem un mazākiem ekrāniem. Tieši asaras ir ļoti svarīgs elements acu veselībai. Lai acis justos komfortabli, būtisks ir gan to daudzums, gan kvalitāte.

Lasīt vairāk...

Ikdienas paradumi, kas ilgtermiņā uzlabos pašsajūtu. Iesaka biohakeris

Neraugoties uz labu fizisko veselību, dažkārt jūtamies noguruši, nomākti un emocionāli iztukšoti. Šādos brīžos ieteicams apdomāt, kādus veselīgus paradumus ieviest savā ikdienā, lai ilgtermiņā uzlabotu un uzturētu gan fizisko, gan mentālo veselību. “Samsung “Skolēna digitālais IQ”” sadarbībā ar biohakeri Māri Žundu iesaka piecus vērtīgus ieradumus, kuri palīdzēs atjaunot spēkus un atgūt dzīvesprieku.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.