Menu
 

Piektdiena, 07 Janvāris 2022

Covid-19 pārslimojušajiem, kuri saņēmuši divas vakcīnu devas, sertifikāta termiņš pagaidām nebūs ierobežots

Iedzīvotājiem, kuri būs saņēmuši divas vakcīnas pret Covid-19 devas, bet pēc vai pirms tam ar šo slimību saslimuši un tas būs laboratoriski apstiprināts, vakcinācijas sertifikātiem Latvijā pakalpojumu saņemšanai derīguma termiņš netiks piemērots, piektdien žurnālistiem norādīja Nacionālā veselības dienesta vadošā eksperte veselības aprūpes jautājumos Līga Gaigala.

Lasīt vairāk...

"Getliņi EKO" sāk pastāvīgu bioloģiski noārdāmo atkritumu pārstrādes kompleksa apsaimniekošanu

  • Publicēts Vide

“Getliņi EKO” no 7. janvāra sāk bioloģiski noārdāmo atkritumu (BNA) pārstrādes kompleksa patstāvīgu apsaimniekošanu un uzturēšanu. Komplekss ir lielākais šāda veida atkritumu pārstrādes objekts Baltijas valstīs. Kā informēja uzņēmumā, plānots, ka kompleksā tiks pārstrādātas 125 000 tonnas bioloģisko atkritumu gadā, kā rezultātā tiks saražotas līdz 100 000 tonnām komposta.

Lasīt vairāk...

Kam pievērst uzmanību, lai pēc sniegotas ziemas nav jāmaina mājas jumta segums?

Ledus lāstekas un pūkaina sniega sega uz māju jumtiem mēdz radīt pasakainu ziemas ainavu, taču realitātē tie rada draudus garāmgājējiem, automašīnām, elektrības vadiem, kā arī var manāmi sabojāt jumta segumu. "Gjensidige Latvija" skaidro, kādiem faktoriem jāpievērš uzmanība, lai ne tikai novērstu bīstamas situācijas, bet arī pasargātu  savu jumtu ziemas sezonā.

Lasīt vairāk...

Solis pretī jaunam mājoklim: ar ko sākt, lai uzkrātu pirmajai iemaksai

Gandrīz trešdaļa Baltijas valstu iedzīvotāju vēlas iegādāties savu mājokli, jo vairs negrib dzīvot ar vecākiem vai turpināt īrēt dzīvesvietu, liecina “Luminor” bankas aptauja. Diemžēl ne visiem izdodas to piepildīt, jo 40% aptaujāto iedzīvotāju atzīst, ka galvenais šķērslis, lai tiktu pie sava mājokļa, ir nepietiekami uzkrājumi pirmās iemaksas veikšanai.

Lasīt vairāk...

VID lūdzis sākt kriminālvajāšanu par "aplokšņu" algu izmaksu kādā ēdināšanas uzņēmumā

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde janvārī Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai nosūtījuši kriminālprocesu pret trim personām par grāmatvedības uzskaitē neuzrādītas darba samaksas izmaksu un izvairīšanos no nodokļu nomaksas lielā apmērā kādā ēdināšanas uzņēmumā, pavēstīja VID Sabiedrisko attiecību daļā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.