Menu
 

Trešdiena, 02 Februāris 2022

LVĢMC nedēļas nogalē prognozē ūdens līmeņa paaugstināšanos upēs

Šīs nedēļas otrajā pusē Latvijā atgriezīsies atkusnis. Jau 3. februārī pozitīva gaisa temperatūra būs Kurzemes piekrastē, bet piektdien arī plašākā teritorijā Latvijas rietumu daļā. No 6. februāra dienās būs pozitīva temperatūra gandrīz visā Latvijas teritorijā, Kurzemes piekrastē arī naktīs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Lasīt vairāk...

VARAM paplašina "attālinātā ierēdņa" pakalpojumu sešos vienotajos klientu apkalpošanas centros, arī Olainē

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) paplašina izmēģinājumprojektu “attālinātais ierēdnis” Olaines, Ilūkstes, Višķu, Viļakas, Viesītes un Rubenes vienotajos klientu apkalpošanas centros (VPVKAC) – attālinātas, personalizētas konsultācijas organizēšana sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID).

Lasīt vairāk...

Apstiprināts Siguldas novada pašvaldības budžets 52,49 miljonu eiro apmērā

Domes sēdē apstiprināts Siguldas novada pašvaldības 2022. gada budžets 52,49 miljonu eiro apmērā, ko veido ieņēmumu prognoze 43 806 697 eiro un 8 201 401 eiro līdzekļu atlikums no 2021. gada, kā arī plānotā aizņēmumu saņemšana no Valsts kases 486 321 eiro apmērā. Kopējais pašvaldības budžets tiek sadalīts, novirzot 48 787 971 eiro budžeta izdevumu segšanai, aizdevumu pamatsummas atmaksai Valsts kasei 3 667 436 eiro, ieguldījumiem pašvaldības kapitālsabiedrību pamatkapitālā 22 219 eiro, kā arī 2022. gada beigās plānojot atlikumu 16 793 eiro apmērā, liecina pašvaldības sniegtā informācija.

Lasīt vairāk...

Astoņi padomi, kā ietaupīt, gatavojot ēst

Augstās elektroenerģijas cenas, straujš ikdienas izdevumu pieaugums un inflācija liek gandrīz katram pārskatīt savu ikdienu, lai atrastu veidus, kā dzīvot ekonomiskāk. Naudu var būtiski ietaupīt arī ēst gatavošanas procesā, turklāt tā, ka nav jāatsakās no veselīga uztura principiem un jāēd tikai kartupeļi! Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls “Elvi” sadarbībā ar uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni ir apkopojuši astoņus ekonomiskas saimniekošanas padomus, kas noderēs, gatavojot savas ģimenes maltītes.

Lasīt vairāk...

Amatpersona: Par pakāpeniskām pārmaiņām sertifikātu lietojumā varēs runāt, kad būsim nonākuši "pilnīgajā omikrona vilnī"

Par pakāpeniskām pārmaiņām sertifikātu lietojumā varēs runāt, kad Latvija būs nonākusi "pilnīgajā omikrona vilnī", kas lielā mērā nozīmētu Covid-19 delta paveida izzušanu sabiedrībā, trešdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē atzina Ministru prezidenta parlamentārā sekretāre Evika Siliņa (JV).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.