Menu
 

Pirmdiena, 07 Oktobris 2019

Foto: "Laimas" jaunajā ražotnē Ādažos būs iespējams dubultot līdzšinējos ražošanas apmērus

Zīmola "Laima" topošajā šokolādes fabrikā Ādažos ražošanas apmērus būs iespējams pat dubultot salīdzinājumā ar esošajiem, pirmdien ražotnes spāru svētkos pastāstīja uzņēmumu "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un "Orkla Foods Latvija" apvienotās organizācijas "Orkla Latvija" valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons.

Lasīt vairāk...

Godināti Mārupes novada izglītības iestāžu labākie un skolēnu mīlētākie pedagogi

Skolotāju dienas svinīgā pasākuma ietvaros Mārupes kultūras namā jau piekto reizi pašvaldības izglītības iestāžu pedagogiem tika pasniegtas balvas izglītībā “Gada pedagogs 2019”. Tika sveikti 18 skolotāji astoņās nominācijās, kurus šim godpilnajam titulam izvirzījušas izglītības iestādes un skolēni, liecina informācija Mārupes novada pašvaldības mājaslapā.

Lasīt vairāk...

Siguldu brīvdienās apmeklējuši četrreiz vairāk tūristu nekā pērn

Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā pie Gūtmaņalas zelta rudens lapu laikā 5. un 6. oktobrī uzņemts četrām reizes vairāk tūristu nekā pērn šajā laika posmā. Lai gan automašīnu skaits stāvlaukumā bijis līdzīgs abos gados, autobusu skaits šogad bijis lielāks, un šogad ir ievērojami vairāk apmeklētāju kājāmgājēju un velotūristu.

Lasīt vairāk...

Vīrusu laiks ir klāt! Uzzini, kā pasargāt sevi no saaukstēšanās

Klepus, aizlikts deguns, sāpes kaklā, asarojošas acis un vājums liecina tikai par vienu – ir sācies nepatīkamais vīrusu un saaukstēšanās laiks. Tas daudziem liek negribīgi palikt mājās, kavēt mācību stundas skolā un pienākumu izpildi darbā. Lai zeltainā rudens atnākšana sagādātu patiesi skaistus brīžus, nevis gultas režīmu, sliktu pašsajūtu un iekavētus darbus, nepieciešams ievērot padomus, kā no saaukstēšanās pasargāt sevi un savus mīļos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.