Menu
 

Piektdiena, 26 Aprīlis 2019

Ikšķiles novada pašvaldība: Aptauju organizējam likumu ietvaros (papildināta)

Ikšķiles novada pašvaldības domes lēmums organizēt Ikšķiles novada pašvaldības administratīvās teritorijas iedzīvotāju aptauju ar mērķi noskaidrot novada iedzīvotāju viedokli par iespējamo Ikšķiles novada pievienošanu citu novadu administratīvajām teritorijām ir likumisks un atbilst visām spēkā esošajām tiesību normām, teikts pašvaldības piektdien publicētajā paziņojumā.

Lasīt vairāk...

Par "Latvijas gada monētu 2018" atzīta "Medus monēta"

Tradicionālajā sabiedrības aptaujā par "Latvijas gada monētu 2018" atzīta "Medus monēta", kurā pārdzimis inovatīvas kolekcijas monētas dizaina konkursā pirmo vietu ieguvušais dizainera Artūra Analta darbs. Kopumā sabiedrības aptaujā tika saņemts vairāk nekā 9000 balsojumu, no tiem vairāk nekā 2700 nododot par "Medus monētu", informēja Latvijas Bankas preses dienests.

Lasīt vairāk...

Lasītākie preses izdevumi Latvijā ir laikraksts "MK Latvija" un žurnāls "Ieva"

Vidēji 85,4% jeb 1 miljons 332 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no 16 līdz 74 gadiem ir lasījuši vai caurskatījuši kādu no pēdējiem sešiem preses izdevumu numuriem, liecina pētījumu kompānijas “Kantar” 2019.gada pavasarī veiktā Nacionālā preses auditorijas pētījuma rezultāti. Pētījumā apkopota informācija par 180 drukāto preses izdevumu auditoriju.

Lasīt vairāk...

Lielā talka – vai piedalīties?

  • Publicēts Vide

Kā liecina Lielās talkas organizatoru publiskotie dati, šogad 27. aprīlī sakopšanai Lielajā talkā ir pieteiktas 1389 talkošanas vietas. Taču ir vairāki Pierīgas novadi, kuri šajā visas Latvijas mēroga sakopšanas pasākumā dažādu apsvērumu dēļ atteikušies piedalīties.

Lasīt vairāk...

Reģionālo maršrutu autobusos pirmajā ceturksnī pārvadāts par 3% vairāk pasažieru

Šāgada pirmajā ceturksnī reģionālo maršrutu autobusos pārvadāts 7,1 miljons pasažieru, kas ir par 3% vairāk, salīdzinot ar analogu periodu pērn, liecina Autotransporta direkcijas dati. Pasažieru skaits pieaudzis, pateicoties pakalpojuma kvalitātes uzlabošanai, būtiskai kontroles pastiprināšanai autobusos, lojalitātes programmu attīstīšanai, piemēram, paplašinot abonementa biļešu piedāvājumu un ieviešot lielākas atlaides par braucienu sabiedriskajā transportā daudzbērnu ģimenēm.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.