Menu
 

Trešdiena, 06 Janvāris 2021

Ķekavas novada pašvaldība izmaksājusi stipendijas vidusskolēniem 17 358 eiro apmērā

Jau sesto gadu pēc kārtas abās  Ķekavas novada vidusskolās 10.-12. klašu audzēkņi par labām sekmēm saņem stipendijas 30 vai 50 eiro apmērā. Pavasara semestrī stipendiju saņēma 39 vidusskolēni, bet rudens semestrī skaits palielinājies līdz 48 vidusskolēniem, un gada laikā šim mērķim izlietoti vairāk kā 17 000 eiro no pašvaldības budžeta, liecina informācija novada pašvaldības internet vietnē.

Lasīt vairāk...

Inita Vīgante Siguldā: Mēs esam juristi, aktieri un psihologi

Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inita Vīgante ir caur un cauri siguldiete. Siguldā dzimusi, Turaidā augusi un, pēc studijām atgriezusies dzimtajā pilsētā, te strādā un dzīvo joprojām. Gadu mijas saruna ar Initu izdevās raibu raibā, jo viņas darba pieredze ir kā ziedu veikals, kur līdzās kāzu un kristību pušķiem atrodas arī sēru vainagi. Izrādās, trīspadsmit gadu – līdz 2014. gadam – šarmantā laulību reģistrētāja strādājusi Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldes Rīgas reģiona birojā un braukusi uz notikuma vietām.

Lasīt vairāk...

Pierīgā lielāka uzņēmēju interese par energoefektivitātes uzlabošanu apstrādes rūpniecībā

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) Eiropas Savienības (ES) fondu programmā energoefektivitātes uzlabošanai apstrādes rūpniecībā iesniegumu atlases trešajā kārtā saņēmusi 48 projektu iesniegumus. Lielākā aktivitāte vērojama uzņēmumu attīstībai Pierīgā, vēsta CFLA. Projektu pirmreizējo izvērtēšanu plānots pabeigt līdz 30. martam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.