Menu
 

Piektdiena, 17 Marts 2023

TOP 3 labākie budžeta klases stacionārie spēļu datori

Visi geimeri zina, ka bez laba spēļu jeb gaming datora izbaudīt jaunākās video spēles ir grūti. 2023. gadā esam jau sagaidījuši tādas iespaidīgas datorspēles kā Hogwarts Legacy, Last of Us Part 1 un Dead Space Remake. Nav noslēpums, ka gadiem ejot ir pieaugušas datorspēļu prasības, tāpēc neviens vien geimeris meklē iespējas iegādāties jaudīgāku iekārtu. Tieši šī iemesla dēļ, esam izvirzījuši TOP 3 budžeta klases spēļu datorus – turpini lasīt rakstu un uzzini vairāk!

Lasīt vairāk...

Bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanas funkciju: vai vērts iegādāties?

Došanās tālākos izbraukumos, pastaiga pilsētā vai sporta zāles apmeklēšana ir grūti iedomājama bez austiņām, kurās atskaņojam iecienītāko mūziku, podksāstu vai audiogrāmatu. Tehnoloģijām attīstoties, arvien tiek piedāvāti vēl mūsdienīgāki bezvadu austiņu modeļi, kas ir teju neredzami ausīs un vienlaikus spēj arī apslāpēt apkārtējos trokšņus, sniedzot iespēju tīkamāko audiosaturu patērēt pavisam jaunā līmenī. Taču, kādas bezvadu austiņas labāk iegādāties un ko par tām vēl ir svarīgi zināt? Uzzini raksta turpinājumā!

Lasīt vairāk...

Meņģelsone: Būtiski radīt daudzveidīgas un drošas medikamentu piegādes ķēdes

Būtiski ir radīt daudzveidīgas un drošas medikamentu piegādes ķēdes un ilgtermiņā ļoti svarīga ir kritiski svarīgo zāļu ražošanas pārvietošana Eiropas Savienībā (ES) gan attiecībā uz izejvielām, gan aktīvajām farmaceitiskajām sastāvdaļām un gatavo produkciju, tādējādi mazinot riskus zāļu deficīta apstākļos, tiekoties ar Eiropas Komisijas (EK) komisāri veselības un pārtikas drošuma jautājumos Stellu Kirjakidu, sacīja Latvijas veselības ministre Līga Meņģelsone.

Lasīt vairāk...

Inese Daugaviete: Kultūrai ir jāturas formā

Atkal sentiments neliek mieru: kā tas var būt, ka mūsu skolas it kā nesenā audzēkne nu jau kultūras darba veterānes statusā? Ķeipenes Tautas nama vadītāja Inese Daugaviete savā darba un aicinājuma amatā jau trīsdesmit trīs gadus. Var teikt, ka savdabīga apaļa jubileja – gadu skaitlis labi lasāms no abiem galiem. Nupat Inese saņēma Ogres novada Gada balvu kultūrā nominācijā “Prieks radīt” par īstenotajām laikmetīgās mākslas dienām “Trauslais Visums” Ķeipenē.

Lasīt vairāk...

Kriminālvajāšanas uzsākšanai nosūtīts kriminālprocess saistībā ar slepkavības mēģinājumu Olainē

Šī gada martā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1.biroja 1.nodaļas amatpersonas pabeidza izmeklēšanu kriminālprocesā par slepkavības mēģinājumu, kas notika 2022.gada 25.decembrī Olainē. Par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu likumsargi aizturēja vīrieti, kurš iepriekš jau boja nonācis policijas redzeslokā par vardarbīga rakstura noziegumiem. Viņam tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Lasīt vairāk...

Brīvo darbvietu skaits pērn Latvijā palielinājies par 5,8 %

2022.gadā Latvijā bija 25,9 tūkstoši brīvo darbvietu un, salīdzinot ar 2021.gadu, to skaits ir palielinājies par 1,4 tūkstošiem jeb 5,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. Privātajā sektorā bija 15,6 tūkstoši brīvo darbvietu, bet sabiedriskajā – 10,3 tūkstoši. Gada laikā privātajā sektorā brīvo darbvietu skaits samazinājās par 0,3 tūkstošiem jeb 2,0 %, savukārt sabiedriskajā sektorā palielinājās par 1,7 tūkstošiem jeb 20,3 %.

Lasīt vairāk...

Andris Lāriņš: Plaisas vadzī?

Tirgus dalībnieki bažījas par to, ka vadzis kaut kad lūzīs. Matemātiski viss ir vienkārši. Kad izdevumi (te būtiska loma procentu likmju kāpumam) aug straujāk par ieņēmumiem (algu kāpums, kam tāds ir, noteikti atpaliek no inflācijas), tad ik pa laikam saskaitot abus rādītājus rezultātu tendence ir negatīva un tas nevar ilgi turpināties bez sekām, jeb izdevumu mazināšanas. Izdevumu mazināšanas gaidas liek prognozēt ekonomikas izaugsmes samazināšanos, vai pat recesiju un cenu kāpuma apstāšanos. Bet dzīvē viss ir savādāk, un eirozonas ekonomika gadu uzsākusi ar vairāk pozitīviem, nekā negatīviem, pārsteigumiem izaugsmes ziņā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.