Menu
 

Jūrmala aicina uz gadatirgu Mellužos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Sestdien, 21. septembrī, atjaunotajā Mellužu estrādē Jūrmalā notiks rudens gadatirgus ar tirgošanos, muzikālām un teatrālām izdarībām, “umurkumuru” un radošajām darbnīcām visai ģimenei.

Mellužu gadatirgus norisināsies no plkst. 11.00 līdz 16.00, informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldībā. Apmeklētāji tirgus placī varēs iegādāties Latvijas dārzos un laukos augušus ābolus, mellenes, brūklenes un cidonijas, kā arī dažādus našķus – saldējumu, pankūkas, cukurvati, piparkūkas un austrumu saldumus. Amatnieki tirgus dienai būs sarūpējuši rotas un dažādas greznumlietas, siltas jakas, cepures un šalles.

Ar muzikāliem un teatrāliem priekšnesumiem tirgus apmeklētājus priecēs pašmāju un viesu mākslinieciskie kolektīvi. Plkst. 11.00 spēlēs pūtēju orķestris “Jūrmala”, plkst. 12.00 Jūrmalas teātris izspēlēs Ā. Alunāna lugu dziesmuspēli “Jā, tie bij’ zelta laiki mums…”. Tautas deju kolektīvs “Zītariņi”, “Vizmiņa” un “Zālīte” koncertu sniegs plkst. 14.00, savukārt plkst. 15.00 uz Mellužu estrādes skatuves kāps Nacionālā teātra aktieru grupa “Greizais ratiņš”, kuras sastāvā Juris Hiršs, Uldis Anže, Normunds Laizāns, Valdis Zilveris.

Gadatirgū darbosies dāvanu “umurkumurs” un būs atvērtas radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.