Menu
 

Tiešsaistē būs skatāms kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" koncerts

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/sinfonietta.riga Foto - facebook.com/sinfonietta.riga

No Dzintaru koncertzāles 29.maija plkst.20 tiešsaistē būs skatāms diriģenta Normunda Šnē vadītā kamerorķestra "Sinfonietta Rīga" koncerts ar programmu "Citāds sezonas noslēguma koncerts", informēja informēja kamerorķestra pārstāvis Gints Ozoliņš.

Programmā "Citāds sezonas noslēguma koncertā" skanēs vācu komponista Karla Fīlipa Emanuela Baha Pirmā simfonija, somu komponista Magnusa Lindberga reti atskaņotais opuss "Aventures", kā arī austriešu komponista Volfganga Amadeja Mocarta Klarnetes koncerts, kurā soliste būs "Lielās Mūzikas balvas" laureāte, klarnetiste Anna Gāgane. Koncertu vadīs Latvijas radio 3 "Klasika" galvenā redaktore Inga Saksone.

Orķestra mākslinieciskais vadītājs, diriģents Šnē norādīja, ka jau programmas nosaukums pauž neziņu par tagadni un par nākotni. Vienlaikus tas apliecina orķestra vēlmi un gatavību kalpot mūzikai un klausītājiem visos tam pieejamos veidos arī šajos sarežģītajos apstākļos, viņš pauda.

"Reizēm atšķirtība mūsu dzīvē jo skaidrāk spēj atklāt apkārt esošo cilvēku, lietu un parādību patieso vērtību. Arī šoreiz - negaidīti pārtrauktā "Sinfonietta Rīga" sezona, pirmkārt, mums ir ļāvusi saprast, cik svarīgi mēs esam viens otram, cik svarīgi mums ir mūsu klausītāji, cik svarīgs mums ir šis brīdis, kad zāle piepildās ar mūzikai uzticīgiem cilvēkiem," sacīja Šnē.

Tiešsaistes koncerts skatāms "Biļešu paradīzes" mājas lapā, par septiņiem eiro, iegādājoties tiešsaistes pieejas kodu.

Kamerorķestra 2020.gada pavasara abonementu īpašniekiem pasākuma organizētāji koncertu piedāvā noskatīties bez maksas, sūtot nofotografētu abonementu uz e-pasta adresi "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.". Koncertu tiešraidē varēs noklausīties arī Latvijas Radio 3 "Klasika".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.