Menu
 

Aija Andrejeva jauno albumu prezentēs autokoncertā uz tirdzniecības centra "Alfa" jumta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

4.jūnijā plkst. 19.00 uz tirdzniecības centra "Alfa" jumta notiks Aijas Andrejevas jaunā albuma "Es iešu tālāk" prezentācijas autokoncerts, kas ieskandinās uz nākamo gadu pārcelto mūziķes lielkoncertu. Koncerts tiks organizēts atbilstoši valstī noteiktajiem ierobežojumiem, atrodoties automašīnās.

Kā informēja koncerta rīkotāji, Aija Andrejeva ir noslēgusi darbu pie sava jaunā albuma "Es iešu tālāk", kas tiks izdots šā gada 6.jūnijā – datumā, kad Siguldas pilsdrupu estrādē bija paredzēts līdz šim vērienīgākais Aijas Andrejevas koncerts. Ārkārtas situācijas valstī dēļ tas ir pārcelts uz 2021.gada 5.jūniju, taču mūziķes faniem būs iespēja klātienē Rīgā vērot dziedātājas uzstāšanos un noklausīties jaunākās dziesmas autokoncertā, kurā piedalīsies arī īpašās viešņas – Agnese Rakovska un Kristīne Pāže.

"Pat ja viss apstājies, ir jāiet tālāk," stāsta Aija, "katrs no maniem albumiem ir transformācija, un, ja albums nav iznācis, aplis nav noslēdzies. Tādēļ man ir svarīgi albumu izdot un nospēlēt prezentācijas koncertu, iepriecinot savus klausītājus šajā neziņas pilnajā laikā."

Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē Aula.lv. To skaits ir ierobežots.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.