Menu
 

Kā saglabāt motivāciju sportot, kad ārā ir auksts un drūms laiks?

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Termometra stabiņa temperatūrai manāmi pazeminoties un saulei spīdot arvien retāk, daudziem cilvēkiem var pietrūkt motivācijas strādāt, mācīties un jo īpaši sportot. Lai drūmie laikapstākļi nesabojātu jūsu plānus un neaizmirstu savu ķermeni, ir vērts padomāt par sportošanu mājās. Mājas sporta nodarbības nav jābaidās no lietus, sniega vai aukstuma, un vienmēr ir laiks. Tomēr, lai treniņš būtu efektīvs, ar parastajiem vingrinājumiem vien var nepietikt, tāpēc lielākā daļa sporta entuziastu, kas ilgstoši trenējas mājās, izvēlas daudzfunkcionālus trenažierus, kas stiprina ne tikai vienu muskuļu grupu, bet vismaz vairākas. Tas ietaupa izmaksas, laiku un vietu mājās. Vieni no populārākajiem universālajiem trenažieriem ir kardio trenažieri (skrejceliņi, eliptiskie trenažieri, velotrenažieri un citi), kas ne tikai palīdz sasniegt labākus rezultātus, bet arī sniedz lielāku motivāciju nodarboties.

3 iemesli, kāpēc kardio trenažieri jūs motivēs vingrot

Nodarbības mājās ir daudz vienkāršākas, jo nav jābaidās no sliktiem laikapstākļiem, nav jādodas uz sporta zāli un pēc smaga treniņa jādodas mājās, turklāt ir daudz vieglāk atrast brīvu pusstundu treniņam mājās. Tomēr droša mājas vide pati par sevi ne visiem dod motivāciju nodarboties, tāpēc trenažieru ražotāji piedāvā inovatīvus kardio trenažierus ar plašu programmu un piederumu klāstu, kas noteikti liks jums piecelties no dīvāna. Mīļākie sporta veidi, viedierīces, inovācijas un lietotņu pārpilnība ir tikai daži no iemesliem, kāpēc kardio trenažieri motivē vingrot.

1.Kardio trenažieri - skrejceliņi, velotrenažieri, peldēšanas un airēšanas trenažieri - atdarina dažādus sporta veidus. Šie kardio trenažieri noteikti atgādinās par jūsu iecienītākajām sporta aktivitātēm, ko ne vienmēr ir viegli veikt aukstajā sezonā. Kad ārā ir karsts, kardio trenažieri domās atgriezīs jūs atpakaļ siltās vasaras dienās un ļaus izbaudīt skriešanu, peldēšanu, airēšanu vai riteņbraukšanu.

2.Lielākajai daļai kardio trenažieru ir audio ieeja, Bluetooth ieeja, interneta savienojums un savienojamība ar ārējām ierīcēm (planšetdatoriem, viedtālruņiem vai televizoriem). Jūsu mīļākā mūzika, seriāls, kam, iespējams, nav laika, vai saruna ar mīļoto noteikti palīdzēs jums pārvarēt smagu treniņu. Tiem, kam patīk sacensties, vajadzētu novērtēt arī to, ka lielākajai daļai kardio trenažieru ir virtuālie maršruti, kas ļauj sacensties ar citiem sportistiem virtuālā vidē - kalnos, pasaules pilsētās vai sacensību trasēs. Iespēja sekot līdzi treniņa rezultātiem arī palielina motivāciju trenēties. Viedās lietotnes un fitnesa displejs ļauj sekot līdzi treniņa laikam, nobrauktajam attālumam vai sadedzinātajām kalorijām. Šie skaitļi ne tikai palīdz salīdzināt treniņus savā starpā, bet arī palielināt treniņa intensitāti, lai sasniegtu labākos rezultātus.

3.Fitnesa entuziasti saka, ka simulatora programmu skaits ir patiešām motivējošs. Jo vairāk programmu, jo vairāk iespēju dažādot treniņu.. Kardio trenažieriem parasti ir 12 līdz 22 iepriekš ierakstītu programmu, no kurām populārākās ir ķermeņa tauku tests, atveseļošanās un iesildīšanās, kas novērsīs pārtrenēšanos un palīdzēs sasniegt redzamus rezultātus.

Ja trūkst vēlmes un motivācijas, ir grūti sākt vingrot. Kardio trenažieris jūsu istabā var būt kluss pārmetums, kas palīdz jums piecelties no dīvāna un sākt vingrot. Powersport.lv viens no vadošajiem e-veikaliem fitnesa tirgū, piedāvā plašu kardio trenažieru klāstu. Jaunākie kardiotrenažieru modeļi no tādiem pazīstamiem zīmoliem kā inSPORTline, Intenza, First Degree Fitness un Elite ir pieejami ar dažu pogu pieskārienu. Lai gan cenas šajā e-veikalā jau ir pieejamas ikvienam, Powersport.lv lienti bieži vien var atrast izpārdošanas un iespēju iegādāties preci uz nomaksu bez cenu palielinājuma. Tie, kam nepatīk iepirkties tiešsaistē, vienmēr var apmeklēt Powersport veikalus Viļņā un Kauņā. Neļaujiet rudens karstumam atņemt motivāciju sasniegt savus sportiskos mērķus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.