Menu
 

Pieejami risinājumi izcilam mājokļa interjeram Apriņķis.lv

  • Autors:  “Jung”
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Kad ziema vēl negrasās atkāpties, bet mājoklī jau rodas vēlme ienest pirmās pavasara vēsmas un uzlabot savas dzīvojamās telpas, ir laiks pārmaiņām. Neatkarīgi no tā, vai tiek iekārtota viesistaba, guļamistaba vai virtuve, ir svarīgi izvēlēties elementus, kas interjerā rada patīkamu un mājīgu atmosfēru. “Jung” komanda ir apkopojusi pieejamus risinājumus izcilam mājokļa interjeram, kas sniegs iedvesmu jebkurām pārvērtībām.

Mūsdienu plaši pieejamās tehnoloģijas, kā arī augstas kvalitātes materiāli mēbelēs un dažādos aksesuāros sniedz iespējas atdzīvināt dzīvojamās telpas, pat neveicot tajās lielas pārmaiņas un remontdarbus. Dažkārt pietiek ar krāsu maiņu telpās, jauniem akcentiem vai tehnoloģiju risinājumiem, lai mājoklī radītu jaunu un harmonisku noskaņu.

Interjera “odziņa” – pareizi izvēlēti akcenti

Krāsu toņu izvēle ir viens no svarīgākajiem uzdevumiem, iekārtojot mājokli. Telpas krāsām ir liela ietekme uz cilvēka garastāvokli, veselību un arī darba spējām, tāpēc ieteicams izvēlēties toņus, kuri atbilst personībai, uzlabo garastāvokli un rada harmonisku vidi. Košas krāsas istabas sienām var šķist drosmīgs solis, tāpēc izmantot košus akcentus interjera detaļās, piemēram, gaismas slēdžos un kontaktligzdās var būt lieliska alternatīva. Lai gan bieži vien izvēlamies tos paslēpt aiz mēbelēm vai pieskaņot krāsu sienu tonim, patiesībā slēdži un kontaktligzdas var kļūt par stilīgu un interesantu akcentu mājoklī. Interjeram iespējams pielāgot ne tikai slēdžu un kontaktligzdu krāsu, bet arī to formu – gan kvadrāta un taisnstūra, gan plūstošas formas ar noapaļotiem stūriem.

Moderns un viegli vadāms apgaismojums

Apgaismojums spēlē nozīmīgu lomu telpas noskaņas radīšanā, jo tā izvēle un novietojums var palīdzēt gan atslābināties, gan arī ietekmēt produktivitāti un spēju koncentrēties. Gaismas avotu nokrāsa un spilgtums rada atmosfēru telpā, izceļ interjera akcentus, retušē nepilnības vai gluži pretēji norāda uz tām. Veikalu plašais sortiments sniedz iespēju katrai gaumei atrast vēlamo: elegantas un dizainiskas stāvlampas vai galda lampas, neuzkrītošas vai spilgtas griestu lampas. Tāpat arī mūsdienās pieejamās tehnoloģijas piedāvā viedus risinājumus, kas ir aprīkoti ar gaismas regulēšanas funkcijām vairākos līmeņos, kas kombinācijā ar piemērotām apgaismes ierīcēm nodrošina ērti regulējamu interjera apgaismojumu un vēlamo noskaņu jebkurā diennakts laikā.

Funkcionalitāte kopsolī ar estētisku dizainu

Veidojot sava mājokļa interjeru, ieteicams koncentrēties uz pamatvērtībām, kas nodrošinās funkcionalitāti, komfortu un mājīgumu. Izvēlēti kvalitatīvi materiāli, estētisks dizains un tehnoloģijas, ko piedāvā mūsdienu plašās iespējas, būs aktuālas daudzu gadu garumā un nepieprasīs regulāras mājokļa pārvērtības. Mūsdienās plašu popularitāti gūst viedās mājas sistēmas, kas gan lieliski integrējas telpas dizainā, gan atvieglo mājinieku ikdienas darbus. Pateicoties inovatīvajiem viedās mājas risinājumiem, ir iespēja pārvaldīt apgaismojumu un siltumu savā dzīvesvietā, gan esot uz vietas, gan atrodoties ārpus tās. Svarīgi, ka to var iebūvēt arī jau gatavā mājoklī, tādēļ, veicot interjera uzlabojumus, ir vērts apdomāt par viedajiem risinājumiem, lai uzlabotu komfortu.

Radi māju sajūtu pats

Bieži vien, kad rodas vēlme ieviest pārmaiņas savā mājoklī, nav nepieciešams tērēt lielus naudas līdzekļus jaunām mēbelēm vai viedām ierīcēm. Ir iespēja veikt pārmaiņas paša spēkiem un ar minimālu ieguldījumu. Ja mājinieku vidū ir kāds mākslas cienītājs ar talantu gleznošanā, tad jādod vaļa fantāzijai, apgleznojot mājās esošās vāzes, padarot tās par aksesuāriem viesistabas plauktā, veidojot skaistus un elegantus mākslas darbus uz sienām, atdzīvinot veco sienu krāsu. Tāpat arī mājas interjeru var papildināt, sniedzot mēbelēm “otro elpu”, piemēram, pārvelkot dīvānu vai krēslus ar jaunu audumu savos iecienītākajos toņos.

Dzīvība telpās

Neatkarīgi no tā, vai ir vēlme aizpildīt tukšu stūri vai izdaiļot ēdamgaldu, istabas augi piešķir dziļumu, raksturu un dzīvīgumu jebkurai telpai. Lai padarītu tos iekļaujošākus kopējā mājokļa interjerā un piešķirtu tiem kādu “odziņu”, ir iespēja augus ievietot pašu veidotos vai apgleznotos podos, pievienot tiem dabiskus priekšmetus, piemēram, akmeņus vai gliemežvākus. Savukārt, ja pašam neizdodas augus mājās turēt mūžīgi skaistus un dzīvīgus, tad var dabīgo augu vietā izvēlēties mākslīgos, kas mūsdienās ir izveidoti tik kvalitatīvi, ka izskatās teju kā īsti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.