Menu
 

Foto: Siguldā atvērts lielākais iekštelpu atpūtas parks Latvijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sigulda ikvienam atvērts lielākais iekštelpu atpūtas parks “KLIKK”. Vidzemes šosejas tuvumā esošajā “KLIKK centrā” Lauku ielā 9 pieejama Baltijā vienīgā divlīmeņu elektrokartingu trase, ekstrēmo sporta veidu profesionāļu novērtēts skeitparks, kā arī dažādas aktivitātes mazākiem apmeklētājiem.

“”KLIKK” ir ģimenes uzņēmums, tas atspoguļots arī nosaukumā, kurā apvienoti ģimenes locekļu iniciāļi, tādēļ visaugstāk tiek novērtēta iespēja nodrošināt atpūtas brīžus visiem ģimenes locekļiem vienuviet. Plānojot savas brīvdienas un darba dienu vakarus, ģimenei ir iespējams rezervēt sev vēlamās aktivitātes, kā arī vēlāk ieturēt gardu maltīti turpat esošajā “KLIKK KAFE”,” vēsta atpūtas parka pārstāvji.

Domājot par kvalitatīvu un daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu piedāvājumu, “KLIKK” centrs saviem apmeklētājiem papildus piedāvā arī tīklu zonu, kurā jau paši mazākie atpūtnieki var doties tīklu labirintā, bumbu baseinā ar bumbu lietu, “bišu šūnās” un attīstošo maģisko kluču stūrī.

Bērni radoši var attīstīt motoriku iespaidīgajā interaktīvajā sienā. Savukārt “NERF” laukumā no četru gadu līdz pat cienījama vecuma pārstāvjiem izspēlējama azartiska spēlē, kurā, ar dažādu “NERF” atribūtiku palīdzību, iespējamas gan individuālas, gan komandas spēles.

Mazāko apmeklētāju labsajūtai pieejams iekštelpu bērnu vilciens un karuseļi. Pieejami arī daži jaunumi, piemēram, radiovadāmo modeļu trase.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.