Menu
 

Siguldā notiks pasākums "Plikie lec par brīvu"

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 22.jūlijā Siguldā norisināsies pasākums "Plikie lec par brīvu", kur ikvienam interesantam ir iespēja iepriekš piesakoties un uzvarot atlasē izlēkt ar gumiju no Siguldas vagoniņa par brīvu ar noteikumu, ja to dara pliks, informēja SIA "Sigulda Adventures" pārstāvji.

Pēc rīkotāju paustā, pirmais publiskais pasākums "Plikie lec par brīvu" notika 2013.gadā, kas guva milzu ievērību un atsaucību gan no dalībnieku, gan skatītāju puses, toreiz pulcējot ap tūkstoš pasākuma interesentu uz Gaujas tilta, kas vēlējās baudīt pliko lēcienu performanci.

Pieteikšanās pasākumam norisinās "Sigulda Adventures" "Facebook" kontā. Lai pieteiktos dalībai konkursā, interesentiem ir jāiesūta savs foto, apraksts par sevi, kontaktinformācija. Pretendentu fotogrāfijas un apraksti tiks publicēti konkursa atlases galerijā "Sigulda Adventures" "Facebook" profilā, kur katram būs iespēja atdot balsi par savu favorītu, kuru vēlas redzēt kailu lecam ar gumiju.

Kopā desmit kungiem, desmit dāmām un pieciem pāriem, kuri būs ieguvuši vislielāko balsu skaitu, tiks dāvāta iespēja izlēkt ar gumiju kailiem.

Pasākums sāksies plkst.18, dalībniekiem un skatītājiem pulcējoties teritorijā pie Siguldas vagoniņa un ilgs līdz pat saulrietam. Pasākuma organizatori informē, ka tiem, kas nepaspēs pieteikties dalībai konkursā sociālajā tīklā "Facebook" vai neizdosies uzvarēt atlasē, būs iespēja tikt izvēlētiem pliko lēcieniem arī uz vietas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.