Menu
 

Kā termo tēmekļi "divi vienā" ar iebūvētu lāzera tālmērītāju taupa jūsu laiku un budžetu?

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ikviena mednieka neaizstājami aprīkojuma atribūti, protams, ir termo tēmekļi, kas nodrošina augstu precizitāti, uztveramību un lielu mērķēšanas attālumu. Termālie tēmekļi ir ļoti iecienīti mednieku vidū, pateicoties to ērtajai lietošanai un daudzpusībai, jo tos var izmantot jebkuros laikapstākļos, jebkurā diennakts laikā un pat ar jebkura kalibra ieročiem. Termālās optikas tirgū termo tēmekļi savstarpēji atšķiras ar funkcionalitāti un ražošanā izmantotajiem materiāliem, un pirms ierīces iegādes ir rūpīgi jāapsver savas vajadzības un vēlamais budžets.

Pateicoties plašam piedāvāto modeļu klāstam, patērētajiem ir iespēja izvēlēties atbilstošu modeli par sev pieņemamu cenu. Daudzi ražotāji piedāvā tehnoloģiski pilnveidotus tēmekļus, kas apvieno vairākas ierīces, tādējādi ļaujot vairāk ietaupīt. InfiRay jau vairākus gadus ieņem līderpozīcijas termālās optikas nozarē un ražo tehniski nepārspējamus un kvalitatīvus termālos tēmekļus, kas pārsteidz ar attēla detalizāciju un pieejamajām funkcijām. InfiRay Geni GL 35R termālais tēmeklis ir kļuvis par pēdējo gadu iecienītāko modeli, jo tieši šajā ierīcē ir iebūvēts lāzera tālmērītājs, kas ir viena no galvenajām atšķirībām no analogajiem modeļiem.

Tālmērītājs spēj ar pavisam minimālu neprecizitāti izmērīt attālumu no 10 m līdz pat 1000 m, un tam ir divi darbības režīmi: nepārtraukta skenēšana un vienreizēja attāluma mērīšana. Tēmeklis ir aprīkots arī ar iebūvētu foto un video ierakstītāju, elektronisko kompasu un slīpuma mērītāju, un WiFi modulis dod iespēju pārraidīt attēlus uz jūsu viedierīci.

Lai savā īpašumā iegūtu patiešām kvalitatīvu ierīci ar augstu attēla detalizācijas pakāpi, ir jāpievērš uzmanība trim svarīgām lietām: izmantotajai matricai, attēla atjaunināšanas ātrumam un objektīvam. InfiRay termo tēmekļi ir vienmēr soli priekšā konkurējošiem produktiem, jo tās ir ierīces ar patiesi kvalitatīvu optiku: to objektīvi tiek izgatavoti no īpaši attīrīta germānija, un patentētā un paša InfiRay izstrādātā sensora izmantošana nodrošina vēl lielāku attēla detalizāciju. InfiRay Geni GL 35R termālajam tēmeklim ir digitālā tālummaiņa līdz 11x, kas padara to par universālu tēmekli medībām jebkurā attālumā.

Lai arī kādu modeli jūs izvēlētos, visi InfiRay termo tēmekļi izceļas ar izturīgu, ūdensnecaurlaidīgu korpusu un pievilcīgu, ergonomisku dizainu. Mūsu platuma grādos laikapstākļi mēdz būt visai neparedzami, kas var negatīvi ietekmēt medību gaitu, tāpēc termālā tēmekļa izturība ir svarīgs faktors. Pat visekstrēmākie laikapstākļi neietekmē InfiRay ierīču darbību, un tēmekļi sniedz vienlīdz detalizētus attēlus temperatūras diapazonā no -40 līdz pat +50 grādiem. InfiRay Geni GL 35R modeli var vienkārši darbināt ar taustāmajām pogām, un ierīce ir aprīkota ar noņemamu akumulatoru, kura darbības laiks ar vienu uzlādi sasniedz līdz pat 8 stundām. Tēmeklim ir četri ieroču mērķēšanas profili, un to var piešaut ar vienu šāvienu, ievērojami ietaupot jūsu laiku un munīciju.

Termo tēmekļi nenoliedzami atvieglo medību procesu un noteikti uzlabos jūsu rezultātus, vienlaikus paplašinot iespējas un lietošanas izvēles. Iegādājoties šo ierīci, jūs veicat ilgtermiņa ieguldījumu savā vaļaspriekā un brīvā laika pavadīšanā, jo kvalitatīvs termālais tēmeklis kalpos jums vairākus gadus. Pēdējo gadu laikā termālā optika kļūst arvien populārāka gan amatieru, gan profesionālu mednieku vidū, jo ierīču pārsteidzoši kvalitatīvā funkcionalitāte un vairāku funkciju apvienojums  paplašina pielietojuma iespējas un palīdz ievērojami samazināt tehniskā aprīkojuma izmaksas.

Šis modelis un citi termo tēmekļi ir pieejami mūsu interneta vietnē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.