Menu
 

Reklāmas stendi un to izmantošanas ieguvumi tirdzniecības vietās

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Kā zīmolam piesaistīt potenciālā klienta uzmanību un mudināt uz pirkuma izdarīšanu tirdzniecības vietās? Lai piesaistītu uzmanību, iegūtu uzticību un lojalitāti ilgtermiņā un veicinātu pārdošanu, svarīgs ir merčendaizings, tajā skaitā reklāmas stendi. Tas ir efektīvs un uzņēmumu iecienīts reklāmas risinājums preču prezentēšanai tirdzniecības vietās, jo stends ir pamanāms, to iespējams novietot un izkārtot dažādās vietās un veidos, turklāt tas ir personalizējams un pielāgojams ikviena uzņēmuma vēlmēm un vajadzībām. Lasiet tālāk, lai noskaidrotu vairāk par reklāmas stendiem un to izmantošanas priekšrocībām.

Kas ir reklāmas stendi?

Reklāmas stendi ir atsevišķi veidoti, visbiežāk kartona materiāla plaukti, kuros var izcelt vienu vai vairākus zīmola produktus. Šie stendi ir izturīgi, ļauj radoši izkārtot produktus un tos var veidot balstoties uz zīmola identitāti – pēc krāsām, logo un saukļiem. Lai tie būtu kvalitatīvi un efektīvi, to izgatavošana jāuztic profesionālai komandai, kas piedāvās atbilstošāko risinājumu klienta situācijai un produktam.

Reklāmas stendi un to izmantošana ir viens no reklāmas aktivitātes veidiem, kur reklāmas materiāli tiek izvietoti tirdzniecības vietās un ko var izmantot efektīvā veidā, lai palielinātu produktu vai pakalpojumu pārdošanu. Stenda izveide, kas uzrunā Jūsu klientus, un tā izvietošana tirdzniecības vietā ir būtiska uzņēmuma mārketinga stratēģija. Stendi veikaliem ir viens no veidiem kā savu zīmolu varat padarīt redzamu un iekārojamu potenciālajiem klientiem iepirkšanās laikā. Tos izmanto virkne uzņēmumu, tāpēc svarīgi, lai tie būtu pamanāmi un atmiņā paliekoši, kā arī kvalitatīvi.

Reklāmas stendu izmantošanas ieguvumi tirdzniecības vietās

Ja esat strādājuši ar merčendaizingu tirdzniecības vietās, tad zināt, cik sarežģīti ir piesaistīt pircējus zīmolu produktiem. Īpaši sarežģīti tas ir laikā, kad cilvēki steidzas gar veikalu plauktiem vai skatienu ir fokusējuši viedtālruņa ekrānā, neredzot apkārt notiekošo.

Kāpēc būtu jāizmanto reklāmas stendi kā reklāmas aktivitāte tirdzniecības vietās? Te būs atbilde:

- Zīmola atpazīstamības veicināšana – stendi veikaliem tiek novietoti redzamās un pieejamās vietās, lai potenciālie un esošie zīmola produktu patērētāji to redzētu. Pat, ja produkts tajā brīdī nav nepieciešams, zīmols visdrīzāk paliks atmiņā;

- Personalizējami – stendu izveidē var ļauties radošumam un veidot tā dizainu, izmantojot košas krāsas un stilīgu stenda dizainu. Stendus varat veidot dažādās formās, atbilstoši Jūsu zīmolam;

- Pārvietojami un daudzkārtlietojami – veikalu stendi var tikt novietoti dažādās vietās veikalā atkarībā no produkta un tos var pārvietot un izmantot atkārtoti;

- Izveides izmaksas – viena no būtiskām reklāmas stendu priekšrocībām ir to izveides izmaksas salīdzinot ar citiem reklāmas veidiem. Reklāmas stendi ir vienkārši izveidojami, to materiāli ir lēti, un, piemēram, kartona stendi ir arī dabai draudzīgāki;

- Ērti un pārskatāmi – reklāmas stendi ļauj apmeklētājiem produktus redzēt, jo tiek prezentēti stenda plauktos. Izmantojot pielāgotu stendu, jūs piešķirat savai mērķauditorijai iespēju ērti un ātri paņemt preci bez staigāšanas gar plauktiem.

Kāpēc izvēlēties “Stora Enso Packaging”?

Reklāmas stendi var būt dažādi un tos var piemērot ikviena uzņēmuma vajadzībām, turklāt tie rada papildu izvietojumu precēm. Tādējādi uzņēmums ir ieguvējs arī no pārdošanas viedokļa, jo var pārdot vairāk preču. Kartona stendi ir ātri izgatavojami, viegli pārvietojami un daudzveidīgi. Lai parūpētos par nevainojamu kvalitāti un dabai draudzīgiem risinājumiem, uzticiet stendu izgatavošanu “Stora Enso Packaging”.

“Stora Enso Packaging” var palīdzēt ar ilgtspējīgu risinājumu piemērotu tieši jūsu vajadzībām. Klientiem tiek piedāvāti reklāmas stendi un citi POS materiāli. Sazinieties ar “Stora Enso Packaging”, lai vienotos par labāko iespējamo risinājumu jūsu uzņēmuma produktu reklamēšanai, izmantojot reklāmas stendus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.