Menu
 

"Kodols" iesaka. Uz Turciju jūs brauksiet atkal!

  • Autors:  Liene Ozola
"Kodols" iesaka. Uz Turciju jūs brauksiet atkal! Publicitātes foto

Skolēnu brīvdienas bija vienīgais laiks, kad mūsu ģimene varēja izbrīvēt laiku, lai visi kopā vēl vēlā rudenī aizbrauktu baudīt sauli un jūru. Rīgas lidostā, gaidot čārterreisu uz Antāliju (Turcijas kūrortu), saprotam, ka tādu kā mēs ir daudzi. Dažādu vecumu bērni līdzi ir katram otrajam ceļotājam. Jau lidostā ievērojam ģimeni, kas brauc kopā ar sešiem (!) bērniem. Un ir tikai saprotami, ka šai ģimenei līdzi brauc arī ņipra vecmāmiņa.

Kad nākamajā rītā viesnīcas foajē satiekam savu gidi, viņa ir patiesi izbrīnīta, ka esam Turcijā pirmo reizi, un tūlīt arī nosaka, ka mēs braukšot atkal.

Nedēļa paiet nemanot: dzidra jūra, saule, brīnišķīgs ēdiens (ēd, cik gribi!) un apkalpošana, atrakcijas bērniem, turklāt cena tāda, ko vienam ceļojumam gadā var sakrāt vairākums Latvijā strādājošo. Atkarībā no izvēlētās viesnīcas, kurā viss iekļauts, jārēķinās ar apmēram 650–800 eiro.

Nākamajā dienā pēc atgriešanās mājās piezvanīja laba paziņa, kura uz Turciju kopā ar draudzenēm dodas katru rudeni. Viņa interesējās gan par mūsu konkrēto apmešanās vietu, gan arī par cenām, un viņas sacītais saskan ar mūsu gides teikto: "Turcija ievelk. Jūs redzēsiet, jūs šeit brauksiet divdesmito un trīsdesmito reizi!"

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.