Logo
Drukāt šo lapu

"Riekstukalns" atklāj ziemas sezonu

"Riekstukalns" atklāj ziemas sezonu Foto: www.riekstukalns.lv

14. decembrī 2018./2019. gada ziemas sezonu uzsāk aktīvās atpūtas komplekss “Riekstukalns” Baldones novadā. Kompleksa pārstāvis Ervīns Kišuro vēsta, ka kalns ticis gatavots jau vairākas nedēļas un nu beidzot būs iespēja to atklāt apmeklētājiem. “Cītīgi gatavojāmies ziemas sākumam un sala laikā izmantojām izdevību sapūst mākslīgo sniegu, kuru saglabājām brīdim, kad laikapstākļi atļaus uzsākt jauno sezonu,” piebilst E. Kišuro.

Apmeklētāju iecienītais kalns, kā ierasts, piedāvā iznomāt inventāru – slaloma un distanču slēpes, snova dēļus, zābakus, kā arī kombinezonus, ķiveres un brilles –, izīrēt kameras un minibobus šļūkšanai pa Ragaviņu kalnu, kā arī pieteikt privātstundu ar instruktoru. Tāpat divas mājīgās kafejnīcas “Riekstu krogs” un “Riekstu namiņš” gaidīs kalna viesus, informē atpūtas kompleksa pārstāvji.

“Riekstukalns” zināms kā trasēm bagātākais un lielākais aktīvās atpūtas komplekss Baltijā, kas sniedz iespēju slēpot un snovot gan iesācējiem, gan pieredzējušiem ziemas sporta veidu piekritējiem. Papildu informācija aplūkojama mājaslapā www.riekstukalns.lv.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024