Menu
 

Veselības oāze Birštona

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Atpūtniekus no Lietuvas un ārzemēm, kas ir noilgojušies pēc veselības, aicina Birštonas kūrorts. Svaiga gaisa un veselībai draudzīga klimata šeit pietiks visiem!

Uzlabojiet savu veselību!

Birštona ir kā viena liela veselības oāze. Šeit piemērojama unikāla Kneipa filozofija, kas balstās uz pieciem dabiskiem veselības elementiem: ārstniecisko augu un ūdens terapiju, sabalansētu uzturu, kustību un harmoniju. Svaigu gaisu nodrošina meži un parki, minerālūdens avoti un ārstnieciskie dubļi. Tie ir tikai neliela daļa no Birštonas veselības veicināšanas veidiem.

Atpūta dabā

Trūkst ideju atpūtai svaigā gaisā? Birštonas Vytautas kalns un Vytautas parks ir ideāli piemērots tiem, kam patīk aktīvāka atpūta un pastaigas svaigā gaisā. Un, staigājot pa Nemunas krastmalu, Jūs varēsiet vērot skaistākos saulrietus! Šķēvoņu atsegums atvērs brīnumaini skaistu upi Nemunas un tās piekrastes panorāmu.

Vietu daudz – vienkārši jaizvēlas!

Izklaides zona

Kultūras dzīve Birštonā ir ne mazāk iespaidīga nekā veselība! Šeit notiek ekskluzīvi klasiskās, džeza mūzikas koncerti un mākslinieku izstādes. Arhitektūras ēkas, kas rada harmonisku pilsētas skatu un ļauj atpūtniekiem izjust pilsētas patieso vēsturisko garu. Tiem, kas vēlas iegūt vairāk informācijas par pagātni, Birštona aicina apmeklēt muzejus. Veselam jābūt ne tikai ķermenim, bet arī dvēselei!

Vairāk: www.aplinkmarias.lt/en/rajonas/birstonas

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.