Menu
 

Sestdiena, 10 Novembris 2018

Kivlenieks, Bērziņa un Bots / Plūme triumfē "Prezidenta kausā" kamaniņu sportā

  • Publicēts Sports

Siguldas bobsleja un kamaniņu trases starta estakādē sestdien norisinājās sezonas atklāšanas sacensības “Prezidenta kauss 2018” starta rāvienos. Dāmu un divvietīgo ekipāžu konkurencē spēcīgākie izrādījās juniori Sigita Bērziņa no Siguldas un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme no Ropažiem, bet vīru konkurencē – siguldietis Inārs Kivlenieks.

Lasīt vairāk...

Aicina veidot ekspertu grupu ārkārtas situācijas risināšanai neatliekamajā medicīniskajā palīdzībā Rīgas reģionā

Latvijas Neatliekamās medicīnas speciālistu asociācija (LNMSA) aicina sasaukt krīzes vadības padomi un izveidot ekspertu grupu, lai risinātu situāciju saistībā ar ārkārtas situācijas izsludināšanu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Rīgas reģionālajā centrā, informēja asociācijas prezidents Rafaels Ciekurs.

Lasīt vairāk...

Izstrādāts jauns risinājums ūdens patēriņa uzskaites problēmām dzīvokļos

Ekonomikas ministrija (EM) izstrādājusi konceptuāli jaunu risinājumu ūdens patēriņa uzskaites problēmām dzīvokļos. Ministrijas mājaslapā publicēts saskaņošanai nodotais noteikumu projekts "Kārtība, kādā nosaka, aprēķina un uzskaita katra dzīvojamās mājas īpašnieka maksājamo daļu par dzīvojamās mājas uzturēšanai nepieciešamajiem pakalpojumiem".

Lasīt vairāk...

BK "Ķekava" gūst divas uzvaras nepilnas dienas laikā

  • Publicēts Sports

Kārtējās divas uzvaras Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīrā izcīnījuši basketbola kluba “Ķekava” spēlētāji. Piektdien vakarā ķekavieši savās mājās pārspēja “Ezerzeme/Rēzekne” vienību, bet sestdien dienā viesos uzvarēja LU/BS “Rīga” basketbolistus.

Lasīt vairāk...

Viltīgā spēlīte telefonā – azartspēles mazā māsa

Jēdziens “spēļu atkarība” vairumam cilvēku iztēlē uzbur kino cienīgas ainas ar noslēpumainiem kāršu spēlmaņiem pagrīdes spēļu zālē vai Lasvegasas kazino. Pēdējo gadu laikā arvien biežāk pieaugušajiem šis vārdu salikums sāk asociēties arī ar pamatskolas vecuma bērnu, kurš no rīta sabiedriskajā transportā aizrautīgi sagrupē dažādu krāsu “dārgakmeņus” telefonā. Neskatoties uz to, joprojām daudziem pieaugušajiem diemžēl neizdodas laikus pamanīt brīdi, kad bērns pārkāpj robežu un kļūst par spēļu atkarīgo.

Lasīt vairāk...

Tiesa atcēlusi Uzņēmumu reģistra lēmumu liegt reģistrāciju organizācijai, kas vēlas izņemt vārdu "dievs" no visiem valsts simboliem

Administratīvās rajona tiesas Rīgas tiesu nams ir atcēlis Uzņēmuma reģistra (UR) pagājušā gada lēmumu, ar kuru liegts reģistrēt biedrību "Par cilvēka brīvību domāt, runāt, rīkoties, dzīvot", kuras statūtos norādīts, ka tā vēlas panākt kristīgo atsauču izņemšanu no valsts simboliem, tostarp Satversmes un valsts himnas, kā arī marihuānas legalizāciju, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Vai piekrītat Valsts prezidenta izvēlei nominēt Jāni Bordānu premjera amatam?

Valsts prezidents Raimonds Vējonis valdības veidošanu nolēmis uzticēt Jaunās konservatīvās partijas (JKP) premjera amata kandidātam Jānim Bordānam, aicinot viņu divu nedēļu laikā – līdz 21. novembrim – izveidot valdības aprises un nodrošināt tai vairākuma atbalstu. Ja vienošanās šajā laikā netiks panākta, Valsts prezidents aicinās citu Ministru prezidenta kandidātu veidot valdību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.