Menu
 

Ceturtdiena, 29 Novembris 2018

Siguldas invalīdu biedrība saņem Atzinības rakstu

27. novembrī Latvijas Republikas tiesībsargs sadarbībā ar invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons" un Latvijas Nacionālo bibliotēku jau ceturto gadu bibliotēkas telpās rīkoja Invaliditātes dienai veltītus pasākumus, kuros piedalījās arī biedrība "Cerību spārni", uzstājoties konferencē. Tāpat biedrība tika godināta svinīgajā pasākumā "Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam".

Lasīt vairāk...

Aptauja: Iedzīvotāju vēlmi šķirot kavē nesakārtotība atkritumu apsaimniekošanā

Ikdienā atkritumus regulāri šķiro vien ceturtā daļa Latvijas iedzīvotāju, rāda videi draudzīgā uzņēmuma “Latvijas Zaļais fonds” aptauja, taču daudzi būtu motivēti sākt šķirot atkritumus, ja tiktu uzlabota un atvieglota atkritumu šķirošanas sistēma. Kā būtisks stimuls kalpotu arī pārliecība, ka sašķirotie atkritumi izvešanas posmā netiek sabērti vienuviet, un iespēja par šķirotu atkritumu apsaimniekošanu maksāt mazāk nekā̄ par nešķirotu.

Lasīt vairāk...

Tapusi unikāla simfonija, ko radījusi lidosta "Rīga"

Lidosta “Rīga” ir kļuvusi par pirmo lidostu pasaulē, kas ar īpašu mākslīgā intelekta tehnoloģiju palīdzību radījusi simfoniju. Jaunradītais skaņdarbs ir unikāls tehnoloģiju, lidostas un cilvēku mijiedarbības rezultāts, kura tapšanā kopumā bija iesaistīti teju 20 tūkstoši pasažieru un lidostas viesu, kā arī aptuveni 250 dažādu lidostas servisa tehnikas vienību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.