Menu
 

Pirmdiena, 27 Augusts 2018

Par aizdomīgām atzītas tiesnešu Raimonda Bula, Valijas Grebežnieces un Jolantas Zaškinas darbības maksātnespējas procesos

Tieslietu padomes izveidotā ekspertu komisija secinājusi, ka Rīgas rajona tiesas tiesnesis Raimonds Buls, kādreizējā Siguldas tiesas, tagad Rīgas rajona tiesas tiesnese Valija Grebežniece un Latgales priekšpilsētas tiesas tiesnese Jolanta Zaškina maksātnespējas procesos vairākkārtīgi ir pieņēmuši lēmumus, kas ir klajā pretrunā ar tiesu normām un godaprātu, teikts ekspertu komisijas publicētajā ziņojumā.

Lasīt vairāk...

Ceturtdaļā pārbaudīto maksātnespējas procesu atklāti būtiski pārkāpumiem; izvērtējumu nodod Ģenerālprokuratūrai

No 44 maksātnespējas procesiem, kurus pārbaudīja Tieslietu padomes izveidota ekspertu komisija, 12 gadījumos tika atklāti būtiski pārkāpumi, šī iemesla dēļ komisijas ziņojums tiks nodots Ģenerālprokuratūrai, šodien notikušajā Tieslietu padomes sēdē pauda Augstākās tiesas (AT) priekšsēdētājs Ivars Bičkovičs.

Lasīt vairāk...

Ar ko īpaša ir "millennials" paaudze

Neviena definīcija nevar precīzi un nepārprotami raksturot, kas ir millennials – šajā grupā tradicionāli tiek ietverti cilvēki, kuri dzimuši no 1980. gada līdz aptuveni 2000. gadam. Lai arī millennials nav vienota kopa un katrs atšķiras ar savu unikalitāti, tomēr biznesa pasaule un pētnieki ir vienisprātis – millennials paaudzes paradumi un īpašības maina to, kā uzņēmumi veido savus pakalpojumus un produktus, lai tie atbilstu pašreiz pieprasītajam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.