Menu
 

Otrdiena, 28 Augusts 2018

Ikšķilē atklās jaunu bērnudārzu un vidusskolas piebūvi sākumskolai

Latvijas jubilejas gadā saviem iedzīvotājiem Ikšķiles novada pašvaldība pasniegs dāvanu – bērnudārzu, Ikšķiles vidusskolas piebūvi sākumskolai, kā arī Tīnūžu pamatskolu, kas pārtapusi par sākumskolu. Pašvaldība līdz ar jaunās pirmsskolas izglītības iestādes atvēršanu un Tīnūžu sākumskolas izveidi būs pilnībā atrisinājusi aktuālo bērnudārzu rindu jautājumu novadā.

Lasīt vairāk...

Prasību pret bijušo Siguldas pašvaldības vadītāju Puķīti par zaudējumu piedziņu tiesa turpinās skatīt decembrī

Novada domes prasību pret bijušo Siguldas pašvaldības vadītāju Tāli Puķīti par 109 588 latu (155 930 eiro) zaudējumu piedziņu Rīgas apgabaltiesa turpinās skatīt šī gada 6. decembrī, noskaidroja aģentūra LETA. Sākotnēji lietu bija paredzēts turpināt skatīt 23. augustā, taču šī sēde tika atlikta.

Lasīt vairāk...

Daudzbērnu ģimenes no 1. septembra sabiedriskajā transportā saņems lielākas atlaides

No šā gada 1. septembra skolēni un studenti, kuri ir daudzbērnu ģimenes locekļi, varēs saņemt atlaidi 90% apmērā no vienas biļetes cenas par braucienu reģionālā maršruta autobusā vai vilcienā, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā. Savukārt pārējie daudzbērnu ģimenes locekļi varēs saņemt atlaidi 50% apmērā no vienas biļetes cenas vai 40% apmērā no abonementa biļetes cenas.

Lasīt vairāk...

Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā gaidāma Amatu diena un Pirts svētki

2. septembrī plkst. 10.00–16.00 Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiks ikgadējs pasākums "Amatu diena. Spēļu un rotaļu diena", kā ietvaros priecēs arī Latvijas Pirts svētki. Apmeklētāji varēs iepazīt latviskās pirtiņas tradīcijas, satikt seno amatu meistarus no visas Latvijas, izmēģināt spēkus ar senajiem darba rīkiem un iemācīties latvju dančus, spēles un rotaļas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.