Menu
 

Ceturtdiena, 28 Novembris 2019

Septiņas garšvielas pašsajūtas uzlabošanai ziemā

Garšvielu pievienošana ēdienam ne tikai papildina tā garšu un smaržu, bet arī palīdz dziedēt organismu. To veicina garšvielās atrodamās aktīvās vielas, kam var būt dažāda iedarbība, piemēram, antibakteriāla vai gremošanu veicinoša. Šobrīd veikalos pieejama plaša garšvielu izvēle no visas pasaules un nevajadzētu baidīties tās izmantot ēdienkartē, jo, pareizi uzglabātas, garšvielas savas vērtīgās īpašības nezaudē. Ziemā organisms īpaši novērtēs sildošās un pat karsējošās garšvielas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.