Menu
 

Svētdiena, 28 Aprīlis 2019

Vai pusaudža sasniegumi sportā ir ceļš uz stabilu karjeru? Atbild eksperti

Iemesli, lai bērns nodarbotos ar sportu, var būt dažādi, un sportista karjera ir tikai viens no tiem. Regulāra un mērķtiecīga sportošana bērnu attīsta ne tikai fiziski, bet arī ļauj apgūt dažādas dzīvē noderīgas iemaņas, veido bērna raksturu. Profesionāla sportista karjera var būt tikai viens no ieguvumiem, un tai jāgatavojas ar daudz lielāku piepūli nekā vairums spēj iedomāties.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Ukrainas totalizators

Cilvēki, to skaitā noteikti arī šā komentāra autors, pa brīžam mīl diskutēt par jautājumiem, uz kuriem neviens vai gandrīz neviens uz šīs pasaules nevar dot pietiekami sakarīgu atbildi. Piemēram, par to, kur ir Visuma robeža, kad cilvēce sāks apgūt citas planētu sistēmas, kas ar Eiropas sociālo un politisko telpu būs noticis pēc 10 gadiem...

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Kā vērtējat Deglava tilta slēgšanu satiksmei?

Pēc Būvniecības valsts kontroles biroja ekspertu secinājuma par Augusta Deglava ielas pārvada Rīgā bīstamo stāvokli iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (“KPV LV”) lika Valsts policijai no ceturtdienas slēgt satiksmi pār Deglava tiltu. Viņš uzsvēra, ka ir daudz faktoru, kas liek secināt – tilts apdraud cilvēku drošību un dzīvību. Viņaprāt, satiksmei tilts būtu slēdzams līdz brīdim, kad būs veikta pilna tā tehniskā ekspertīze.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.