Menu
 

Piektdiena, 11 Decembris 2020

Bijušais Carnikavas novada domes deputāts nav pakļāvies policijas prasībām

“Rīgas Apriņķa Avīzes” rīcībā nonācis Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģijas spriedums, ar kuru par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgām prasībām administratīvi sodīts bijušais Carnikavas novada pašvaldības domes deputāts Roberts Raimo. Pārkāpējs ir pirms diviem gadiem reģistrētā nodibinājuma “Tautas varas fronte” valdes loceklis.

Lasīt vairāk...

Zāļu valsts aģentūra: Gatavs detalizēts plāns vakcinācijai pret Covid-19 Latvijā

Lai brīdī, kad vakcīnas pret Covid-19 būs pieejamas, Latvijā tās varētu saņemt bez kavēšanās un nodrošinātu vakcinācijas procesa organizēšanu, Imunizācijas valsts padomes, Veselības ministrijas, Zāļu valsts aģentūras, Nacionālā veselības dienesta un Slimību profilakses un kontroles centra sadarbības rezultātā ir izstrādāts detalizēts vakcinācijas plāns, tostarp vakcinācijas procesa rokasgrāmata, kas ir izplatīta stacionāriem, kuri ārstē pacientus ar Covid-19.

Lasīt vairāk...

Siguldas 1. pamatskolas komanda uzvarējusi video konkursā "Radi. Dari. Aizsargā"

Siguldas 1. pamatskolas 5. klases skolnieces Ērika Brikmane, Loreta Lebedoka un Evelīna Markevica skolotājas Lolitas Šteinbergas vadībā ieguvušas pirmo vietu un Pasaules intelektuālā īpašuma organizācijas Skolēnu trofeju par projektu “Aizsargā savu izgudrojumu” video konkursā skolēniem, ko otro gadu organizēja Patentu valde kopā ar sadarbības partneriem. Konkurss tiek rīkots, lai sekmētu bērnu un jauniešu izpratni par rūpnieciskā īpašuma nozīmi, tā pielietojumu uzņēmējdarbībā, kā arī attīstītu radošumu un rosinātu zinātkāri.

Lasīt vairāk...

Aicina tiešraidē vērot zemūdens pasauli Līgatnes upē pie atjaunotā zivju ceļa

  • Publicēts Vide

11.decembrī Latvijas Dabas fonds atklāj jaunu tiešraidi – kamera sniegs iespēju ielūkoties zemūdens dzīvē Līgatnes upē lejpus zivju ceļam, kas tika atjaunots šajā vasarā. Latvijas Dabas fonds kopā ar Līgatnes novada domi šo vietu izraudzījies tāpēc, ka zivju ceļš Līgatnes upē ir viena no retajām šāda veida konstrukcijām Latvijā, kas nodrošina zivju un citu ūdens organismu migrāciju pār cilvēku radītiem upju aizsprostiem – slūžām un hidroelektrostacijām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.