Menu
 

Trešdiena, 16 Decembris 2020

Pētījums: par darba zaudēšanu Covid-19 dēļ uztraucas 27% Latvijas iedzīvotāju

27% Latvijas iedzīvotāju Covid-19 radīto seku dēļ ir satraukti par iespēju zaudēt darbu, bet 23% respondentu pandēmijas dēļ ir samazinājušies ienākumi, liecina “Ferratum Group” starptautiskā pētījuma rezultāti. Vienlaikus pētījumā secināts, ka 64% iedzīvotāju ikmēneša ienākumi nav samazinājušies, bet 51% nesatraucas par iespēju zaudēt darbu.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Covid-19 laikā pieaug rūpes par imunitāti, bet mazinās fizisko aktivitāšu daudzums

Sporta zāļu slēgšana un biežāka uzturēšanās mājās ir sekmējusi to, ka Covid-19 laikā 20% Latvijas iedzīvotāju ar fiziskajām aktivitātēm nodarbojas mazāk nekā pirms krīzes, kamēr 62% fizisko aktivitāšu daudzums šajā laikā nav mainījies. Vienlaikus 15% aptaujāto atzinuši, ka Covid-19 laikā kustas vairāk nekā pirms tam (6% ievērojami vairāk, 9% nedaudz vairāk), secināts “BENU Aptiekas” Stresa termometra rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar uzņēmumu “Gemius”, aptaujājot vairāk nekā 2700 iedzīvotājus.

Lasīt vairāk...

Radīts unikāls skaņdarbs par dabas un mūzikas dziedināšanas spējām

Dabas un mūzikas maģiju apvienojot, komponists Kristaps Krievkalns kopā ar Saulkrastu jaukto kori “Anima” un mūziķu ansambli ieskaņojis simfonisku poēmu “Beladonna. Melnacainā skaistule”. Skaņdarbam radīts arī videoklips, kas filmēts skaistajās Latvijas vietās blakus mūsu likteņupei Daugavai – Doles salā un Rīgā, AB dambī. Simfoniskā poēma tapusi par godu viena no Baltijas vecākajiem farmācijas uzņēmumiem AS “Kalceks” simtgadei, kas tiek svinēta šī gada decembrī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.