Menu
 

Ceturtdiena, 17 Decembris 2020

Saeima konceptuāli atbalsta valdības locekļu algu "iesaldēšanu"

Saeima ceturtdien konceptuāli atbalstīja valdības locekļu algu “iesaldēšanu”, tādējādi paredzot, ka Ministru prezidenta, ministru un ministriju parlamentāro sekretāru atalgojums nākamgad nepaaugstināsies un paliks 2020.gada līmenī. To noteic rosinātie grozījumi Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā, ko Saeima atzinusi par steidzamiem.

Lasīt vairāk...

No 21.decembra valstī ieviesīs stingrākus ierobežojumus

No 21. decembra uz trim nedēļām noteiktie drošības pasākumi būs vērsti uz to, lai ikviens no mums satiktu pēc iespējas mazāk citu cilvēku ārpus savas mājsaimniecības. Tā mēs pasargāsim sevi un citus no iespējamās inficēšanas ar Covid-19. Veselības ministrija izprot, ka tas radīs grūtības un sarežģīs ikdienu, bet vienlaikus lūdz ikvienu iedzīvotāju sadarboties, lai kopā varam mazināt infekcijas izplatību un nepārslogotu slimnīcu iespējas palīdzēt pacientiem neatliekamās situācijās.

Lasīt vairāk...

Izdota Raimonda Paula trio plate "Pastaiga pa Rīgu"

Mūsdienu Mūzikas centrs laidis klajā Maestro Raimonda Paula trio džeza plati “Pastaiga pa Rīgu”, kas ir jaunu oriģinālskaņdarbu apkopojums. Maestro Raimonda Paula džeza trio muzicē vēl divi leģendāri mūziķi – igauņu kontrabasists Toivo Unts un latviešu sitaminstrumentālists Māris Briežkalns. Jaunais džeza albums tapis pandēmijas ierobežojumu laikā, kā veltījums iemīļotajai pilsētai. Ieraksts veikts Latvijas Radio 1. studijā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.