Menu
 

Trešdiena, 29 Jūlijs 2020

Aizsargās Lēdurgas dendroloģiskos stādījumus, atsevišķu saimniecisko darbību veikšanai liekot saņemt atļaujas

  • Publicēts Vide

Lai aizsargātu Lēdurgas dendroloģiskos stādījumus un ieviestu minēto stādījumu dabas aizsardzības plāna noteikumus, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) izstrādājusi šī dabas pieminekļa individuālos aizsardzības un izmantošanas noteikumus, kas iesniegti izskatīšanai valsts sekretāru sanāksmē.

Lasīt vairāk...

Foto: "Omniva Latvija" Mārupē atklāj jauno loģistikas centru; jaunas iekārtas ļaus palielināt sūtījumu šķirošanas efektivitāti

Pasta sūtījumu pakalpojuma sniedzējs SIA "Omniva Latvija" ("Omniva") uzstādījis jaunas iekārtas, kas ļaus palielināt sūtījumu šķirošanas efektivitāti par 40%, trešdien, atklājot jauno loģistikas centru un biroju Mārupē, žurnālistiem sacīja kompānijas vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Lasīt vairāk...

Mazumtirdzniecības apgrozījums jūnijā pieaudzis par 4,6 %

2020.gada jūnijā, salīdzinot ar 2019. gada jūniju, mazumtirdzniecības apgrozījums pieauga par 4,6 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie kalendāri izlīdzinātie dati salīdzināmajās cenās. Pārtikas preču mazumtirdzniecība pieauga par 5,0 %. Nepārtikas preču mazumtirdzniecības apjoms, neieskaitot autodegvielas mazumtirdzniecību, palielinājās par 3,3 %, autodegvielas – par 7,2 %.

Lasīt vairāk...

Kas notiek tava organisma "laboratorijā" – aknās

Senie ķīnieši aknas dēvēja par dvēseles mājokli, jo no to darbības kvalitātes ir atkarīga cilvēka labsajūta, noskaņojums un darbaspējas. “Mēness aptiekas” eksperte ģimenes ārste Linda Šauriņa sīkāk raksturo mūsu organisma lielāko iekšējo orgānu un iesaka padomus tā veselības uzturēšanai.

Lasīt vairāk...

Ziedoņa muzeja programmā "Murjāņu vasara" – brīvdabas kino vakari, meditācijas nodarbības un grupu ekskursijas

Šovasar, līdz Imanta Ziedoņa muzeja sezonas noslēgumam septembra beigās, paredzēti kultūras notikumi, kas apvieno izklaidi un izglītošanos. Ziedoņa muzejs aicina izbaudīt muzeja programmu "Murjāņu vasara", kuras ietvaros ikviens interesents var piedalīties brīvdabas kino vakaros, jogas, meditācijas nodarbībās, grupu ekskursijās un citos pasākumos Imanta Ziedoņa vasarnīcā "Dzirnakmeņi".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.