Menu
 

Pirmdiena, 05 Aprīlis 2021

Kristaps Kotāns: Latvija ir pasaules parabobsleja centrā

  • Publicēts Sports

Lai gan Starptautiskā Paralimpiskā komiteja nesen paziņoja, ka Milānas-Kortīnas 2026. gada paralimpisko spēļu programmā parabobslejs tomēr nav iekļauts, tas nav mazinājis sportistu motivāciju. Ir apņēmība, profesionāla pieeja un vēlme braukt.  Kopš pirmsākumiem pirms astoņiem gadiem, parabobslejs ir nostabilizējies kā sporta veids un šobrīd ir ceļā uz izcilību. 

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldā Lieldienas pavadītas, pastaigājoties pa "Fantāzijas šūpoļu ceļu"

Tradicionāli Lieldienās Sigulda kļūst par simt šūpoļu galvaspilsētu, kurā lieli un mazi var izšūpoties krāšņās pašvaldības un uzņēmēju darinātās šūpolēs, taču šogad drošības apsvērumu dēļ šūpoties nebija iespējams. Siguldā šajā gadā varēja baudīt pastaigu “Fantāzijas šūpoļu ceļš”, kurā bērni un radošie Siguldas uzņēmēji ar kultūras centra “Siguldas devons” komandu izpaudās par šūpoļu tēmu.

Lasīt vairāk...

Pienenes un pumpuri šķīvī? Neierastas dabas veltes ķermeņa spēcināšanai

Pēc garās ziemas un tumšajiem vakariem cilvēki bieži izjūt pavasara nespēku un izteiktu nogurumu. Vienlaikus pavasaris ir īstā sezona, lai dabīgā veidā stiprinātu imunitāti un ar uzviju atgūtu enerģiju. “Apotheka” sertificētā farmaceite Anna Kivleniece piedāvā izmēģināt viegli pieejamas un efektīvas dabas veltes, kas ir teicams resurss vitamīnu un minerālvielu uzņemšanai.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.