Menu
 

Sestdiena, 23 Aprīlis 2022

Latvijas regbija valstsvienība Baldonē piekāpjas Zviedrijai

  • Publicēts Sports

Latvijas regbija valstsvienība sestdien Baldonē Eiropas čempionāta pirmās konferences Ziemeļu divīzijas otrajā spēlē ar 25:46 zaudēja Zviedrijas izlasei. Vairums Latvijas regbistu pārstāv Ķekavas klubu “Miesnieki” un valsts čempionvienību “Garkalne/Livonia”, vairāki no viņiem ir baldonieši un Baldones regbija audzēkņi.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Gada sākumā par ceturtdaļu palielinājies mājokļu mantas bojājums

Laikā, kad joprojām lielu daļu ikdienas  pavadām mājās, līdz ar darāmo darbu sarakstu, pieaug arī negadījumu skaits mājās un mūsu spēja pilnvērtīgi koncentrēt uzmanību vienai nodarbei. Bieži vien aizmāršības dēļ saskaramies ar šķietami “paranormālu” aktivitāšu pēdām, kuru gaužām vienkāršais izskaidrojums ir mūsu pašu neapzinātas rīcības sekas. “Mājokļa drošības mēneša” ietvaros “Gjensidige Latvija” apkopojusi biežākos un bīstamākos negadījumus, ar kuriem pēdējo gadu laikā  Latvijas iedzīvotāji saskārušies savās dzīvesvietās, atgādinot – pieslēdz galvu, kad esi mājās!

Lasīt vairāk...

Jurģu diena un Ūsiņa laiks – mantotās sentēvu dzīvesvietas maiņas tradīcijas

Nekustamā īpašuma tirgus ierasti atdzīvojas līdz ar pavasara iestāšanos. Visbiežāk speciālisti to skaidro ar ekonomiskajiem un psiholoģiskajiem faktoriem. Taču cilvēku tieksmi pēc mājvietas maiņas var ietekmēt arī kultūras un etniskie aspekti, kas veidojušies gadsimtu gaitā un ko godā turējuši mūsu senči. “Latio” noskaidroja, cik lielā mērā Jurģu diena saistās ar pārmaiņām mūsu dzīvē un kādi ticējumi patiešām darbojas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.