Menu
 

Ceturtdiena, 28 Aprīlis 2022

Izmantojot viltotu "Luminor" internetbankas lapu, aprīlī Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem izkrāpti ap 20 000 eiro

Rīgas reģionā reģistrēti jauni krāpšanas gadījumi un to mēģinājumi, krāpniekiem izmantojot viltus “Luminor” internetbankas lapu, liecina Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas informācija. Iedzīvotāji, izmantojot “Google” interneta pārlūku, bija nonākuši viltus lapā, kur ievadījuši savus bankas datus, tādējādi nododot tos starptautisku krāpnieku rīcībā.

Lasīt vairāk...

Ekonomikas ministrija: Gada sākums ekonomikā pozitīvs, bet ģeopolitiskā situācija kavēs izaugsmi un palielinās inflācijas spiedienu

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes veikto iekšzemes kopprodukta ātro novērtējumu šogad 1. ceturksnī ekonomika Latvijā pieauga par 5,9%, salīdzinot ar 2021. gada 1. ceturksni. Šajā laika periodā ražojošās nozarēs apjomi samazinājās par 0,2%, savukārt pakalpojumu nozarēs pieauga par 6,3 procentiem.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 25% vecāku ar saviem bērniem daudz runā par karu Ukrainā

25% Latvijas vecāku ar saviem bērniem daudz runā par karu Ukrainā, jo, viņuprāt, atklāta saruna veicina drošības sajūtu, liecina IKT pakalpojumu sniedzēja “Bite” veiktās aptaujas dati. Vienlaikus 31% respondentu atbildējuši, ka par šo tēmu ar bērniem runā ļoti limitēti vai nemaz, tā mēģinot neradīt bērnos trauksmi un pasargāt atvases no negatīvas ietekmes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.