Menu
 

Pirmdiena, 14 Janvāris 2019

Latvijā izziņo gripas epidēmiju

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) pirmdien paziņojis par gripas epidēmijas sākumu no 2019. gada 15. janvāra. Monitoringa dati liecina, ka šāgada otrajā nedēļā vienā no desmit monitoringā iekļautajām teritorijām (Valmierā) pacientu skaits, kuri vērsušies ambulatorajās ārstniecības iestādēs un kuriem noteikta diagnoze gripa sasniedzis 163,6 gadījumus uz 100 000 iedzīvotājiem.

Lasīt vairāk...

Par gada koku izvēlēta Krimas liepa

  • Publicēts Vide

Latvijas Dendrologu biedrība (LDB) kopsapulcē ar balsu vairākumu par 2019. gada koku ievēlējusies Krimas liepu (Tilia x euchlora K. Koch). Bija izvirzīti divi nominanti, no kuriem otrs bija parastais skābardis (Carpinus betulus L.).

Lasīt vairāk...

Grupa "Big Al & The Jokers" Siguldā uzsāk sesto koncertu sezonu

18.janvārī ar koncertu atjaunotajā kultūras centrā “Siguldas devons”, grupa “Big Al & The Jokers" ar solistu Aļģirdu Šuminsku uzsāk savu sesto koncertu sezonu. Skatītājus gaida "dzīvs", augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kurā grupas mūziķi priecēs publiku neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma, sola rīkotāji.

Lasīt vairāk...

Starptautiskajā izstādē "Zaļā nedēļa" Latviju klātienē pārstāvēs astoņi pārtikas ražotāji

Starptautiskajā pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādē-gadatirgū "Zaļā nedēļa" Berlīnē Latvijas nacionālajā kopstendā šogad klātienē piedalīsies astoņi pārtikas ražotāji no Latvijas, kā arī stendā varēs iegādāties vairāku citu pārtikas ražotāju produkciju, aģentūra LETA uzzināja Agroresursu un ekonomikas institūtā (AREI).

Lasīt vairāk...

Par 7000 eiro tapusi jauna Ķekavas novada vizuālā identitāte

Atzīmējot Ķekavas novada desmitgadi, sadarbībā ar reklāmas aģentūru “SprintLab” pirmo reizi radīta novada vizuālā identitāte. Jaunā grafiskā zīme, kuru veido divu trijstūru dažādos gaiši zaļā toņos veidots stilizēts Ķ burts un sauklis “AUGAM”, iemieso Ķekavas novada zīmola galvenās vērtības – darbīgumu, izaugsmi un zaļu dzīvesveidu.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Gaišo spēku saraksts

Lai veicinātu ciešāku un efektīvāku sadarbību ar atbildīgiem nodokļu maksātājiem (cilvēku valodā – lai uzņēmējiem būtu vieglāk), šogad ir sākusi darboties pilnveidotā valsts un komersantu Padziļinātās sadarbības programma jeb tā sauktais uzņēmumu baltais saraksts.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.