Menu
 

Ceturtdiena, 03 Janvāris 2019

Leonards Inkins. Krievija. No malas

Lasot latviešu patriotu rakstus bieži vai nu jālasa kādas no dzīves atrautas teorijas, vai arī raksti, kuros, kā mēdz teikt datorspeciālisti “pēc noklusējuma” mums automātiski pienākas tas un tas, tiek piesauktas dažādas konvencijas un pat ANO dokumenti.

Lasīt vairāk...

Pedagoģe: Skolēni vieglprātīgi izturas pret drošību digitālajā vidē

Jau izsenis skolās lielākais skolēnu klupšanas akmens bijuši eksaktie un dabas zinību priekšmeti. Diemžēl šāda tendence saglabājas gadu no gada. Domāju, ka tās ir sekas prasību samazināšanai – skolā strādāju no laikiem, kad absolvēt varēja arī tad, kad pilnīgi visas atzīmes priekšmetos bija nesekmīgas. Līdz ar to ir situācija, kad neviens vairs nemācās konkrētus priekšmetus, jo gluži vienkārši bez tiem var iztikt.

Lasīt vairāk...

Ķekavas novadā Ziemassvētku rotājumu konkursā pieteikušies 23 dalībnieki

Ziemassvētku rotājumu konkursā “Uzmirdzi Ķekavas novadā 2018” ir saņemti 23 pieteikumi, no tiem lielākā daļa pārstāv individuālās dzīvojamās mājas kategoriju. Konkursa rīkotāja Ķekavas novada pašvaldība ir gandarīta, ka palielinās to iedzīvotāju skaits, kuri ir gatavi palīdzēt novadam uzmirdzēt Ziemassvētku laikā un priecēt ar gaismu gan sevi,  gan apkārtējos.

Lasīt vairāk...

Sveiciens Siguldas gaisa trošu ceļa jeb Siguldas vagoniņa 50 gadu jubilejā!

“Tā bija ne vien liela uzdrīkstēšanās, bet arī pamatīgs risks būvēt kaut ko tik neparastu un Latvijas apstākļiem pirmatnēju, jo pirms tam celmlaužu šeit nebija,” tā teicis Siguldas Gaisa troses ceļa idejas autors un realizētājs, Siguldas Goda novadnieks un Čiaturas (Gruzija) Goda pilsonis Aivars Janelsītis, kurš nesagaidīja sava lolojuma apaļo jubileju, jo maijā A.Janelsītis aizgāja mūžībā.

Lasīt vairāk...

Kā atpūtināt organismu pēc svētkiem. Iesaka farmaceite

Svētki un garākas brīvdienas veicinājušas uzņemt vairāk, smagāku un kalorijām bagātāku ēdienu nekā ierasts, bieži vien lietoti arī gāzētie dzērieni un alkohols, kas radījuši papildu slodzi organismam. No vienas puses, organisms ir gudrs un pats sāk atjaunoties, no otras puses, zinot dažus paņēmienus, šos procesus var paātrināt un atvieglot.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.