Menu
 

Piektdiena, 28 Oktobris 2022

Apstiprinātas izmaiņas reģionālās nozīmes autobusu maršrutos, arī Pierīgā

Sabiedriskā transporta padomes sēdē, kas notika 28. oktobrī, tika lemts par izmaiņām reģionālo autobusu maršrutos Pierīgā, kā arī Bauskas, Alūksnes, Gulbenes, Jelgavas, Saldus un Talsu novados, vēsta Autotransporta direkcija. Tika pieņemts lēmums arī par vilcienu apstāšanos esošajā  pieturas punktā “Baloži” saistībā ar jauna pieturas punkta izveidi dzelzceļa infrastruktūras modernizācijas projekta ietvaros.

Lasīt vairāk...

Pīlēns: Panākot vienošanos par 95% jautājumu, ar JV vēl nav vienprātības par jaunās enerģētikas ministrijas izveidi

"Jaunās vienotības" (JV) un "Apvienotā saraksta" (AS) tikšanās laikā vienošanās panākta ap 95% jautājumu, bet nav vienošanās par JV priekšlikumu izveidot Enerģētikas, vides un klimata ministriju, šodien pēc JV un AS tikšanās par topošās koalīcijas sadarbības memoranda veidošanu sacīja AS politiķis Uldis Pīlēns.

Lasīt vairāk...

VARAM: Mārupes novada pašvaldībai vairākkārt norādīts uz nelikumīgo būvniecību dižkoka teritorijā (papildināta)

  • Publicēts Vide

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) un Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) ilgstoši un nepārprotami Mārupes novada pašvaldībai un tās būvvaldei  ir norādījusi uz prettiesisko būvniecību, tai skaitā uz tās apdraudējumu novada  dižkokam. VARAM, reaģējot uz patvaļīgo dižkoka nozāģēšanu,  pieprasa pašvaldības domei paskaidrojumus t.sk. par tās pieņemtajiem lēmumiem, ar kuriem dome atcēlusi būvvaldes lēmumu par būvdarbu apturēšanu, teikts ministrijas paziņojumā.

Lasīt vairāk...

Elizabete Pavlovska: Skolas vide ir sabiedrības spogulis

Domājot par izglītības sistēmu un izglītības nozares profesionāļiem, viņu darba vidi, nevar noliegt, ka skola ir mikroklimats, kas spoguļo sabiedrību kopumā. Skolotājs ir viens no nozīmīgākajiem zobratiem šajā ekosistēmā, tādēļ izglītības nozares profesionāļu labbūtība ir temats, par ko sabiedrībai ir jādomā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.