Menu
 

Pirmdiena, 05 Decembris 2022

Foto: Sākas izrāžu "Grinča Ziemassvēki" tūre

Aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavas Kultūras namā tika atklāta Ziemassvētku izrādes “Grinča Ziemassvētki” Latvijas tūre. Izrādē piedalās iestudējuma režisors Imants Strads, Marģers Eglinskis vai Ģirts Liuziniks, Meinards Liepiņš, Madars Zvagulis, Agnese Kalniņa, Terēze Lasmane u.c. aktieri.

Lasīt vairāk...

Par gada labākās spēlfilmas godu sacentīsies "Janvāris", "Māsas", "Nemierīgie prāti", "Sema ceļojumi" un "Upurga"

Par Nacionālo kino balvu "Lielais Kristaps" kategorijā "Labākā pilnmetrāžas spēlfilma" sacentīsies režisora Viestura Kairiša kinolente "Janvāris," Lindas Oltes filma "Māsas", Raita un Laura Ābeļu filma "Nemierīgie prāti", Aika Karapetjana filma "Sema ceļojumi" un režisora Uģa Oltes filma "Upurga", informēja balvas pārstāve Zane Dzene.

Lasīt vairāk...

Kā mazināt saaukstēšanās simptomus?

Klepus, iesnas, paaugstināta temperatūra – vīrusu sezona rit pilnā sparā, un saslimšana var piezagties, gluži nemanot. Vienas no nepatīkamākajām saaukstēšanās blaknēm ir sausa un sāpīga deguna āda un pastiprināta acu asarošana, kas rada diskomfortu, būtiski apgrūtina slimības gaitu un vēl vairāk pasliktina jau tā nelāgo pašsajūtu. Kā vīrusu saslimšanas laikā pareizi kopt jutīgo deguna ādu un mazināt acu asarošanu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.