Menu
 

Trešdiena, 16 Marts 2022

Ināra Mūrniece Lestenē: Godinām un pieminam ikvienu latviešu karavīru, kurš cīnījies par brīvu Latviju

“Mēs pieminam kritušos, bez vēsts pazudušos un aizsaulē aizgājušos leģionārus, kuriem Otrajā pasaules karā liktenis bija lēmis karot ar vācu zīmotnēm pie mundiera. Mēs godinām un pieminam ikvienu latviešu karavīru, kurš devies kaujā un cīnījies par brīvu Latviju. Mēs to darījām un darīsim,” trešdien, 16.martā, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, uzrunājot klātesošos kritušo karavīru piemiņas pasākumā Lestenes Brāļu kapos.

Lasīt vairāk...

Laiks sēt garšaugus diedzēšanai uz palodzes

Kas gan pavasarī var būt veselīgāks un gardāks kā tikko plūkti garšaugi no sava “dārziņa” uz palodzes? Dzīvojot pilsētā savs dārzs daudziem ir sapnis. Toties, ievērojot dažus vienkāršus padomus, iespējams izveidot lielisku alternatīvu – urbāno dārzu iekštelpās. Palodze vai balkons ir viss, kas  vajadzīgs, lai jau drīzumā baudītu pašaudzētus zaļumus.

Lasīt vairāk...

"Zemes stundā" ikvienu aicina iesaistīties planētas nākotnes veidošanā

  • Publicēts Vide

Ar saukli “Veidosim mūsu nākotni!” Pasaules Dabas fonds aicina pievienoties vērienīgākajai vides akcijai pasaulē “Zemes stunda”, kas šogad norisināsies sestdien, 26. martā, plkst. 20.30. Izslēdzot gaismu uz vienu stundu, ikviens var simboliski apliecināt savu solidaritāti ar miljoniem cilvēku visā pasaulē un apņemties kopīgi veidot planētas nākotni.

Lasīt vairāk...

Ja nebūtu noteikta ārkārtējā situācija, no Baltkrievijas Latvijā varēja mēģināt iespiest vairāk nekā 10 000 cilvēku

Ja nebūtu noteikta ārkārtējā situācija vairākās pierobežas pašvaldībās, Baltkrievijas režīma īstenotā hibrīduzbrukumā Latvijā varētu tikt mēģināts iespiest vairāk nekā 10 000 cilvēku, secināms no Valsts robežsardzes priekšnieka Gunta Pujāta paustā trešdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēdē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.