Menu
 

Trešdiena, 23 Marts 2022

"Ķekava" tomēr neiekļūst Latvijas florbola virslīgas pusfinālā

  • Publicēts Sports

Piedzīvojot zaudējumu izšķirošajā septītajā ceturtdaļfināla spēlē, “Ķekavas” komanda zaudējusi arī visā sērijā (3:4) un izstājusies no cīņas par Latvijas florbola virslīgas medaļām. Pagājušās nedēļas beigās neveiksmi ceturtdaļfinālā piedzīvoja arī “Oxdog Ulbroka LU” florbolisti, bet florbola klubs “SĀC” noslēguma tabulā ierindojies devītajā vietā.

Lasīt vairāk...

ES līderi lems par nākamajiem soļiem Putina režīma starptautiskajai izolācijai

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ceturtdien, 24.martā, un piektdien, 25.martā, piedalīsies Eiropadomē, Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu un valdību vadītāju sanāksmē Briselē, Beļģijā, kur plānots lemt par nākamajiem ES soļiem Krievijas vadītāja Vladimira Putina režīma starptautiskajai izolācijai un Ukrainas atbalstam, informēja premjera birojā.

Lasīt vairāk...

Tērauda: Stratēģiskais kompass ir būtisks solis Eiropas Savienības kolektīvās aizsardzības spēju stiprināšanai

“Krievijas iebrukums Ukrainā ir mainījis drošības situāciju Eiropā, tādēļ Eiropas Savienības Stratēģiskais kompass ir būtisks solis gan katras atsevišķas dalībvalsts, gan visas Eiropas Savienības aizsardzības spēju stiprināšanai,” trešdien Saeimas Eiropas lietu komisijas sēdē sacīja komisijas priekšsēdētāja Vita Anda Tērauda.

Lasīt vairāk...

Energoefektivitātes eksperts: Vienkāršu ieradumu maiņa var ievērojami ietaupīt elektrību

Elektroenerģijas taupīšana mūsdienās nav nedz sarežģīts, nedz laikietilpīgs process. Spuldžu nomaiņa uz energoefektīvākām, gaismas izslēgšana, izejot no telpas, un elektroierīču atvienošana no strāvas – nelielas, ikdienišķas darbības kopā var sniegt ievērojamu ietaupījumu. Skolēnu erudīcijas konkursa “FIZMIX Eksperiments” komanda atgādina, kā ikviens var samazināt elektrības rēķinus vienkārši, bez papildu ierīču palīdzības un nemazinot ierasto komforta līmeni.

Lasīt vairāk...

CSP: Covid-19 krīze pusei iedzīvotāju negatīvi ietekmējusi garīgo veselību

Puse (50,2 %) Latvijas iedzīvotāju vecumā no 16 gadiem uzskata, ka Covid-19 krīze negatīvi ietekmējusi viņu garīgo veselību, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) 2021. gada iedzīvotāju aptaujas par ienākumiem un dzīves apstākļiem dati. 48,7 % iedzīvotāju uzskata, ka tā neatstāja nekādu ietekmi, bet 1,1 % iedzīvotāju Covid-19 krīze ietekmēja pozitīvi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.