Menu
 

Ceturtdiena, 10 Decembris 2020

Salaspilī ielikts pamatakmens jaunam bērnudārzam

Ceturtdien tika ielikts pamatakmens jaunajai – nu jau septītajai – Salaspils novada pirmsskolas izglītības iestādei, topošās ēkas pamatos iemūrējot tā saucamo laika kapsulu ar vēstījumu nākamajām paaudzēm. Līgumu par bērnudārza celtniecību Salaspils novada pašvaldība ar būvkompāniju "Merks" noslēdza oktobrī, pavēstīja novada domes sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Lolita Balcerbule.

Lasīt vairāk...

Rīga iestāsies Pierīgas pašvaldību apvienībā

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja ceturtdien atbalstīja galvaspilsētas iestāšanos biedrībā “Pierīgas pašvaldību apvienība”. Rīgas pašvaldību šajā biedrībā pārstāvēs galvaspilsētas vicemērs Edvards Smiltēns, pavēstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Lasīt vairāk...

Kā ziemas apstākļos pareizi kopt roku ādu?

Aukstais gada periods vienmēr pieprasa īpašas rūpes par roku ādu – zemā gaisa temperatūra un mitrums ārā, siltais un sausais gaiss iekštelpās ādu izsausina, savukārt šī brīža režīms ar biežo roku dezinficēšanu ir papildu kairinājums, kas grauj ādas aizsargspējas un bojā to. Kāpēc šobrīd ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību roku kopšanai un kā šajos apstākļos saglabāt ādas veselību?

Lasīt vairāk...

PTAC par negodīgas komercprakses īstenošanu nosaka SIA "Memory Water" 15 000 eiro sodu

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) ir pieņēmis lēmumu patērētāju kolektīvo interešu pārkāpuma lietā, kurā par konstatētajiem pārkāpumiem SIA “Memory Water” ir  piemērota soda nauda 15 000 eiro apmērā, aizliegta lēmumā konstatētās negodīgās komercprakses īstenošana, kā arī uzlikts pienākums mainīt uzņēmuma ražoto produktu marķējumu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.