Menu
 

Ceturtdiena, 31 Decembris 2020

Aptauja Inčukalnā. Ko sagaidāt no jaunā gada?

Ministru kabineta ārkārtas un Krīzes vadības padomes kopsēdē pieņemts lēmums aizliegt pašvaldībām rīkot uguņošanu, lai, pirmkārt, ierobežotu cilvēku pulcēšanos, otrkārt, katrs cilvēks, kurš uguņošanas laikā gūtu savainojumu, ir jāstacionē. Tādējādi pacients gan pats tiek pakļauts riskam inficēties ar Covid-19, gan noslogo slimnīcu ierobežotos resursus. Lēmums attiecas tikai uz pašvaldībām, privātpersonas tas neskar.

Lasīt vairāk...

Termoss vai termokrūze – kas labāk der pārgājienam?

Latvijā dzīvojošajiem ir paveicies, jo, lai arī joprojām atrodamies ārkārtas stāvoklī, mūsu kustības brīvība nav ierobežota, tāpēc, cik vien vēlamies, varam doties dabā. Garāks vai īsāks pārgājiens, it īpaši aukstā laikā, noteiktu kļūs patīkamāks, ja līdzi paņemsi kādu karstu dzērienu. Bet, vai zini, kādā traukā to labāk uzpildīt?

Lasīt vairāk...

"Drossinternets.lv" vadītāja: Modrība internetā ir svarīgāka nekā jebkad agrāk

Modrība interneta vidē šobrīd ir kļuvusi svarīgāka nekā jebkad agrāk – laikā, kad bizness strauji kļūst digitāls, paveras arī jaunas iespējas negodīgi noskaņotiem cilvēkiem. Situāciju saasina sabiedrības viedokļu daudzveidība par tēmām, kas saistītas ar globālo pandēmiju. Tikai retais, daudz nedomājot un neiedziļinoties, nav pārpublicējis savu sociālo tīklu profilā kādu sensacionālu ziņu, kas vēlāk izrādījusies nepatiesa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.