Menu
 

Otrdiena, 23 Novembris 2021

FKTK piemēro "PrivatBank" 768 653 eiro sodu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) pieņēmusi lēmumu AS "PrivatBank" piemērot soda naudu 768 653 eiro par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas (NILLTPF) novēršanas normatīvo aktu prasību pārkāpumiem, un bankai noteikti vairāki tiesiskie pienākumi konstatēto pārkāpumu un trūkumu novēršanai, aģentūru LETA informēja FKTK pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Tiešsaistē būs skatāma Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles filma "Viss reizē zied"

Rīgas Starptautiskā laikmetīgās mākslas biennāle (RIBOCA) izziņo filmas “Viss reizē zied” (“And suddenly it all blossoms”) tiešsaistes pirmizrādi. Četras dienas – no 25. līdz 29.novembrim – ikvienam būs ekskluzīva iespēja bez maksas noskatīties filmu. Piekļuves saņemšanai jāreģistrējas RIBOCA vietnē rigabiennial.com.

Lasīt vairāk...

Par automašīnu zādzībām Siguldas novadā aizturēti trīs vīrieši

Pagājušajā nedēļā, 19.novembrī, pēc informācijas saņemšanas no cietušā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas, proti, par automašīnas "VW Golf" zādzību, kas tika izdarīta tajā pašā dienā no privātmājas pagalma Siguldas novada Allažu pagastā, informē Valsts policijā.
Lasīt vairāk...

"Clean R" autoparku papildina konteinerus mazgājošs atkritumvedējs

Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R" reisos palaiž Latvijā unikālu atkritumvedēju, kas konteinerus ne vien izber, bet var uzreiz arī izmazgāt. Ar saspiesto dabasgāzi darbināmais atkritumvedējs ir videi draudzīgs un ir kārtējais apliecinājums uzņēmuma virzībai uz pilnīgu atteikšanos no dīzeļdzinēju automašīnām. Jaunais atkritumvedējs būtiski paātrinās laiku, kādā iespējams nodrošināt konteineru mazgāšanu. Tā iegāde un aprīkošana izmaksāja gandrīz ceturtdaļmiljonu eiro, informē SIA "Clean R" sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Auziņa.

Lasīt vairāk...

No 6.decembra visiem klātienē strādājošajiem vismaz divas reizes nedēļā būs jāveic Covid-19 tests (papildināta)

No 6.decembra, veicot darba pienākumus klātienē, kur ir iespējams kontakts ar citiem darbiniekiem, pakalpojuma saņēmējiem vai apmeklētājiem, būs jāveic regulāra Covid-19 testēšana divas reizes nedēļā, izmantojot antigēna paštestus, paredz valdībā apstiprinātie grozījumi rīkojumā par ārkārtējās situācijas izsludināšanu. Prasība attieksies uz visiem darbiniekiem - gan pret Covid-19 vakcinētiem, gan nevakcinētiem.

Lasīt vairāk...

Neredzamais ceļa šķērslis - melnais ledus. Eksperts skaidro, kā no tā izvairīties

Lai gan riepu maiņa atbilstoši ziemas sezonai ir atļauta jau no 31.oktobra, liela daļa autovadītāju izvēlas tās mainīt neilgi pirms 1.decembra. Taču, ņemot vērā, ka pirmie apledojumi Latvijā sākas jau novembra vidū, autovadītāji nereti pakļauj savu automašīnu nopietnam saslīdēšanas riskam uz tā saucamā melnā ledus. "Gjensidige Latvija" skaidro, kā izvairīties no melnā ledus un ko darīt, ja automašīna zaudējusi kontroli.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.